Najnovije vesti

(VIDEO) Kiki Lesendrić i Piloti predstavili spot za kultnu pesmu “Leto”
Foto: Promo

(VIDEO) Kiki Lesendrić i Piloti predstavili spot za kultnu pesmu “Leto”

Stars

Na atraktivnim lokalitetima Srebrnog jezera I u Velikom Gradištu, Kiki Lesendrić i “Piloti” su poslednjih nedelja snimali spot za svoj kultni hit “Leto”, koji se u novom aranžmanu našao na albumu ovog benda, “Rekla je da u mojoj glavi čuje gitare i bubnjeve”, uz još 19 najznačajnijih pesama “Pilota.

 

“Srećan sam što je još jedna naša pesma koja živi mnogo godina konačno dobila svoje video izdanje. Radio sam sa divnim ljudima, na prelepim lokacijama i tokom divnih letnjih dana, koje jako volim. “Leto” je pesma koju publika mnogo voli i odavno je “zaslužila” da dobije svoje video izdanje” - rekao je Kiki.

 

POGLEDAJTE SPOT ZA PESMU LETO:

 

Produkciju potpisuju “Cinnamon films” i “Trag produkcija”, reditelj je Ivica Vidanović, a u spotu se, kao glavni likovi, pojavljuju Lea Davogić i Andrej Bergam.

 

Prva polovina 2017. godine za Kikija i “Pilote” je bila izuzetno uspešna. Uz izlazak albuma, ekranizaciju kultnih pesama “Svet je lep kada sanjamo” i “Leto”, Kiki i “Piloti” održali su spektakularan koncert na beogradskom stadionu Tašmajdan, te seriju koncerata širom regiona. Tokom leta Piloti sviraju na brojnim festivalima, a uz to spremaju i nova iznenađenja za svoje brojne fanove.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...