VELJKO PATI ZA ARKANOM: Zašto oca nemam ja?!
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

POGODILA GA PESMA

VELJKO PATI ZA ARKANOM: Zašto oca nemam ja?!

Stars -

Veljko Ražnatović (20) u kafani je naručio pesmu „Prokleta je Amerika“ i posvetio je pokojnom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, koji je ubijen kada je on imao samo tri godine.

Čim se vratio s Kipra, Cecin sin je s prijateljem otišao u Skadarliju, gde je uživao uz tamburaše, koji su ga dirnuli u srce. Mladog Ražnatovića posebno je pogodila pesma Bobana Zdravkovića „Prokleta je Amerika“, pa je ustao i s harmonikašem zapevao.

- Prokleta je Amerika i zlato što sja, što mi bledi tvoja slika i što oca nemam ja - peva Veljko na snimku koji je podelio na Instagramu.

foto: Damir Dervišagić

Ražnatović je aktivan na društvenim mrežama, gde često postavlja slike s ocem. On izuzetno liči na Arkana, a Ceca je otkrila da je Veljko i u odnosu sa ženama isti tata.

- Moj Veljko pretenduje na titulu „briljantska papuča“! I dobro mu ide. Takav je bio i Arkan. Pažljiv, džentlmen, osećajan, dobar prema ženskom rodu. Drago mi je što Veljko ide njegovim putem, pogotovo što je odrastao okružen ženama. Nežnijem polu svakako treba da se udovoljava i povlađuje, da se u svakom trenutku osete kao princeze. Moj muž je to činio, a njegov sin je to nasledio i nastavio tako da se ponaša - izjavila je svojevremeno Ceca.

Kurir / N. Janković

Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA SLUŠA SVE ŠTO VELJKO KAŽE: Evo kako mladi Ražnatović maltretira pevačicu u kolima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track