KOMPOZITOR ŽRTVA INTERNETA: Zvezda Granda sahranila Bosanca
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

BRUTALNO

KOMPOZITOR ŽRTVA INTERNETA: Zvezda Granda sahranila Bosanca

Stars -

Na Jutjub kanalu koji se vodi na ime Armina Dedića, drugoplasiranog u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“, objavljena je vest da je preminuo Dragan Stojković Bosanac.

foto: Printscreen

Za kratko vreme ova informacija brzo se proširila internetom, pa su fanovi muzičkog takmičenja u kom je poznati kompozitor sudija u neverici počeli masovno da izjavljuju saučešće njegovoj porodici.

foto: Printscreen

Ali to nije sve. Samo nekoliko sati nakon postavljanja ovog klipa, koji je pregledan više hiljada puta, na istom Jutjub kanalu pojavio se još jedan video pod nazivom „Uzrok smrti Dragana Stojkovića Bosanca“.

- Uzrok smrti će se znati danas. Pratite naš kanal kako biste znali. Neka mu je laka zemlja - stoji u opisu ovog klipa.

foto: Damir Dervišagić

Kompozitor i član žirija „Zvezda Granda“ juče nije bio dostupan za komentar, ali je njegova ćerka Aleksandra Stojković Džidža bila u šoku kad smo joj javili da je objavljena vest da je njen otac preminuo.

- Strašno, to nije istina, daleko bilo. Bosanac je živ i zdrav - rekla nam je pevačica.

I Armin Dedić, miljenik Marije Šerifović, bio je ljut i razočaran što neko koristi njegovo ime da bi objavljivao lažne vesti, pogotovo što je ovde reč o članu žirija u takmičenju u kom je on stekao popularnost.

- To uopšte nije moj kanal. Iza njega stoje neki debili koji prave gluposti. Prijavljivao sam ih, ali ga još nisu zaključali. Verovatno je i ovo samo još jedna glupost koje su i dosad pravili samo da bi imali preglede - rekao nam je Dedić.

foto: Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović, Stefan Jokić

I njih su sahranjivali

ŠABAN REKORDER

Poslednjih godina nebrojeno puta pojavljivale su se lažne informacije o navodnim tragičnim nesrećama i ubistvima u kojima su stradali poznati pevači. Najčešće je na meti takvih izmišljotina bio Šaban Šaulić, koji je umro nekoliko puta. Takođe i Relja Popović, Boban Rajović, Jelena Karleuša, Kemal Monteno i Dragan Kojić Keba suočavali su se sa ovim problemom, mada bi se moglo reći da su Ana Sević i Darko Lazić prošli najgore.

Brutalan tekst sa naslovom „Horor u Beogradu! Poznati pevač ubio ženu, pa sebe pred detetom“ veoma je uznemirio poznatu pevačicu, koja je tada bila prinuđena da izda saopštenje za javnost.

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen, Aleksandar Jovanović, Stefan Jokić, Zorana Jevtić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRUGA STRANA "MEDALJE": Ovo su najveće svađe u žirijima takmičenja!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track