ABRONOŠA: Sinčića jure pevaljke jer ima najveću alatku

Usred srede

ABRONOŠA: Sinčića jure pevaljke jer ima najveću alatku

Stars -

Zdravo, lepe moje abronoše! Protekle nedelje sam po ovim vrućinama švrljala po gradu samo zbog vas. I pogodite! Imam super priče! Jedna kvaziglumica, zvaćemo je Lepojka, radi kao prodavačica ljubavi. Nema mnogo glumačkih angažmana, ali kako voli život na visokoj nozi, mora da se dovija.

Elem, poznato je da Lepojka voli sportiste, a sada je oko bacila na jednog stranog košarkaša, zvaćemo ga Mali! Ona mu se bukvalno ne skida sa Instagram profila, gde mu lajkuje apsolutno svaku objavu. I Mali je zagrejan za nju. Video ju je na slikama i raspitivao se kod drugara, i naravno, dobila je preporuku. Lepojka uskoro pali za Ameriku „na odmor“, gde će imati randevu s Malim, a pritom će i dobro zaraditi. Ipak, njoj nije cilj da se samo provede i zaradi već bi i nešto više. Shvatila je da joj biološki sat otkucava i da je vreme za udaju, pa će se na sve načine potruditi da ga zavede na duže staze.

Ono što je još interesantno o njoj jeste da joj se bivši dečko, zvaćemo ga Rus, nedavno oženio. Ona je patila za njim, mada više zbog novčanika nego zbog njega, pa je malo falilo da mu bane na svadbu i pokvari feštu. Lepojka je stigla do restorana u kojem je Rus sudbonosno „da“ izgovorio drugoj, ali ju je obezbeđenje sprečilo da uđe. Pokušala je da zavede momke na vratima kako bi je pustili, a kad je shvatila da to neće upaliti, krenula je da urla, pa su je izbacivali.

Druga priča tiče se jednog pevača, zvaćemo ga Sinčić. Znam da ste sve, baš kao i ja, otkidale na njega dok ste bile mlađe. Sinčić je važio za šmekera, ali otkad se oženio, dobio je epitet papučara i dosadnjakovića. Ipak, ono što je zanimljivo o njemu jeste da je vrlo nadaren. Dame koje su se oprobale u njegovom krevetu kažu da ima najveću alatku na estradi i da je seks s njim sjajan! Čim su čule taj trač, neke starije koleginice su brže-bolje potrčale Sinčiću, a samo retke su uspele da se domognu kreveta.

Jedna pevačica srednjih godina, zvaćemo je Plavuša, uspela je da mu uskoči u gaće, nakon čega se zacopala u njega. Mesecima ga je uznemiravala i zivkala, ali ju je on samo iskoristio i završio posao. Tada je morao da reaguje i pevačev tata i da mu skine koleginicu s vrata, jer je Sinčić još bio mlad i nije znao kako da postupi. To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće srede. Ljubim vas!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track