KRLJANJE U NOVOM AUTU: Aleksa isprobao sedišta sa devojkom!
Foto: Kurir

Stars PAPARACO

KRLJANJE U NOVOM AUTU: Aleksa isprobao sedišta sa devojkom!

Stars -

Aleksa Perović, čim je preuzeo kola koja je dobio za trijumf u muzičkom takmičenju, isproveravao je sedišta s devojkom Milicom

foto: Kurir

Aleksa Perović, pobednik ovogodišnje sezone „Zvezda Granda“ prema oceni žirija, preuzeo je automobil koji je dobio kao glavnu nagradu.

foto: Kurir

Pevač kola još nije ni izvezao iz garaže na Voždovcu, a već je na suvozačevo mesto smestio devojku Milicu, koja se prilično raskomotila. Aleksa je sreću ispoljio na svojoj dragoj, koju je odmah spopao, a paparaco Kurir Starsa zabeležio je trenutke raspaljene strasti. Da nisu bili okruženi ljudima, možda bi oborio sedište, a ovako je sve ostalo na poljupcima. Kada su se zasitili, poznati Kraljevčanin je odvrnuo muziku i skakao. Ðuskao je, pevao, pa je u tom trenutku batalio devojku, što ju je mnogo iznerviralo.

foto: Kurir

- Sad ti je bitniji auto od mene. Priznajem da sam ja sad u drugom planu. Ljudi, on noćima nije spavao, čekao je da mu zazvoni telefon i kažu mu da dođe po kola - žalila se Milica prisutnima, dok je Aleksa samo klimao glavom.

Marija Dejanović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track