PAPARACO: Saša zapušio Nikolini usta!
Foto: Dragana Udovičić

Supružnici se dohvatili na bazenu

PAPARACO: Saša zapušio Nikolini usta!

Stars -

Bračni par Kapor pronašao luksuzni kompleks u predgrađu Beograda gde mogu da uživaju u intimi i poljupcima

Vrele julske dane Nikolina i Saša Kapor prinuđeni su da provode u pretoplom Beogradu, gde temperatura ove nedelje prelazi 40 stepeni.

foto: Dragana Udovičić

Pošto su odskoro počeli da nastupaju zajedno, a imaju nekoliko zakazanih tezgi u prestonici, na odmor u nekoj od egzotičnih destinacija moraće da pričekaju do polovine septembra. Dotad, spas od vrućine potražili su na bazenu. I to ne bilo kakavom. Bračni par Kapor odabrao je jedan luksuzni kompleks bazena u Krnjači, nadomak Beograda, gde tokom dana nema previše ljudi, pa mogu na miru da uživaju i da se posvete jedno drugom.

foto: Dragana Udovičić

Čim smo dobili dojavu gde se nalaze Nikolina i Saša, naš paparaco je pojurio da ih uslika. Zatekli smo ih na ležaljkama, gde su već neko vreme uživali na suncu, pili koktele i ćaskali. Kad je primetio da u njihovoj blizini nema nikoga, Saša je navalio da ljubi, grli i masira Nikolinu, kojoj je, ako je suditi po njenom izrazu lica, baš prijalo ovo razmenjivanje nežnosti sa suprugom. Ista scena ponovila se i kada su ušli u bazen da se rashlade. Kapor je i tamo navaljivao sa poljupcima, a pošto smo zaključili da će ovaj emotivni naboj potrajati, rešili smo da ih ostavimo da uživaju jedno u drugom.

foto: Dragana Udovičić

Ivan Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NIKOLINA KOVAČ NIKAD VRELIJA: Pevačica prisna sa manekenom! Šta li će Kapor reći na ovo?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track