VOLE SE: Princ Filip se zaljubio u Ciletovu ćerku!
Foto: Zorana Jevtić

FILIP KARAĐORĐEVIĆ U VEZI SA DANICOM MARINKOVIĆ

VOLE SE: Princ Filip se zaljubio u Ciletovu ćerku!

Stars -

Sin prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića i ćerka našeg umetnika Cileta Marinkovića u ljubavi su već nekoliko meseci, a vezu su obelodanili na ceremoniji u Oplencu povodom venčanja Đorđa Karađorđevića sa Felon Rejman

foto: Zorana Jevtić

Ćerka našeg slikara Milana Cileta Marinkovića, takođe slikarka, Danica Marinković (31) već nekoliko meseci uživa u ljubavi s princom Filipom Karađorđevićem (35), sinom prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića i princeze Marije da Glorije od Orleana i Bragance.

- Danica i Filip su se upoznali u Londonu, na izložbi. Istog dana su razmenili i kontakte i nastavili druženje. Uglavnom su se viđali u Londonu, gde Filip živi, i u Parizu, gde je Danica studirala slikarstvo. Tako je počela njihova ljubav, koja je jača i od daljina i već nekoliko meseci su u emotivnoj vezi - kaže naš izvor blizak lepoj slikarki.

Princ i njegova lepša polovina svoju romansu pokušali su da sakriju od očiju javnosti, međutim, kako su se Danica, ali i njeni roditelji Cile i Beba često pojavljivali na slavljima Karađorđevića, to je pokrenulo sumnju.

- Najpre se prošle godine u novembru oženio Filipov brat od strica - Mihajlo Karađorđević sa dugogodišnjom devojkom Ljubicom Ljubisavljević, a pre nekoliko dana na ludi kamen je stao i Filipov stric Đorđe Karađorđević sa Felon Rejman. Među zvanicama su bili Cile i Beba Marinković s ćerkom Danicom, koja je sve vreme bila pored Filipa, i tako su i zvanično potvrdili vezu - kaže izvor i dodaje da je „novopečeni“ par toliko zaljubljen da se ne odvajaju jedno od drugoga.

foto: Zorana Jevtić

Stupili smo u kontakt sa PR službom Belog dvora, ali oni nisu bili raspoloženi da pričaju o tome.

- Nemamo ovlašćenja da dajemo izjave u vezi s princom Filipom. On je na putovanju, tako da ćemo teško dobiti kontakt s njim - ljubazno su nam rekli iz službe.

Ni Daničina mama Beba nije želela da komentariše o njihovoj vezi.

- Ne mogu ništa da vam kažem. Trenutno ne mogu ni da stupim u kontakt s Danicom jer je u Americi s Filipom - rekla nam je slikarkina mama.

Na korak do sna

DA SE OŽENIM SRPKINJOM!

Filip Karađorđević je završio humanističke nauke u Londonu, bavi se finansijama, a Srbija i Beograd su mu uvek bili u srcu.

- Istorija nas Karađorđeviće obavezuje da budemo uz svoj narod, i ja ću se sigurno vratiti u Srbiju da ovde ostanem zauvek. Što se druge želje naroda tiče, želim da se oženim, po mogućstvu Srpkinjom - izjavio je mladi kraljević pre dve godine.

Kurir / Jelena Stuparušić

Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track