VRELA I SEKSI: Dajana mamila uzdahe na plaži
Foto: Kurir

VODITELJKA NA PJENU OD MORA

VRELA I SEKSI: Dajana mamila uzdahe na plaži

Stars -

Paunovićeva spas od vrućina pronašla na Adi Bojani u Crnoj Gori, gde uživa sa sinčićem Dušanom i drugaricama

foto: Kurir

Dajana Paunović pobegla je od vrele gradske gužve i nakratko se preselile na more kako bi se odmorila i opustila za svoju dušu. Voditeljka i pevačica uživa na peščanim plažama, gde je ovih dana glavna atrakcija i meta muških pogleda zahvaljujući svom seksi i zavodljivom izgledu.

foto: Kurir

Dajana je spas od vrućina pronašla na Adi Bojani, gde od jutra do mraka vreme provodi na kajt plaži. Atraktivna plavuša se ipak ne bavi nikakvim ekstremnim sportovima, već je odlučila da ovog leta samo leži na baldahinu, skrivena od tuđih pogleda. Međutim, zgodna mama (Dajana ima petogodišnjeg sina Dušana) nije ostala neprimećena jer je i dalje u top formi, čini nam se i boljoj posle razvoda od Žike Jakšića!

foto: Kurir

U minijaturnom žutom bikiniju Dajana Paunović bila je meta muških pogleda! Iako se nije trudila da im privuče pažnju, dovoljno je bilo da skine majicu i šorc, malo ispozira dok ju je prijateljica fotkala, i sve oči su bile uprte u nju!

foto: Kurir

Bez kompleksa

VOZI KRŠ OD DŽIPA

Dajana Paunović do Crnogorskog primorja nije došla avionom, već kolima!

Tim džipom se prevezla i do plaže u Ulcinju gde smo je i uslikali. I dok je naš paparaco fotkao voditeljku koja se parkirala i vadila iz gepeka stvari za plažu, a sin Dušan je čekao, prolaznici su gledali ovaj prizor i komentarisali:

- Kakav krš od džipa! Pa ovo kao da je iz serije „Tropska vrelina“! Kakva carica kad ovo vozi!

Interesantno je da nisu prepoznali pevačicu i voditeljku. Valjda su navikli na njen lik ispred kamera, pa im je nepoznata ovako opuštena!

Kurir / Marija Dejanović Foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) DAJANA PROGOVORILA O RAZVODU SA ŽIKOM: Bivšem mužu želim svu sreću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track