PRVI INTERVJU ACE LUKASA POSLE RASKIDA: Nekada čovek ispadne iz koloseka!
Foto: Dragan Kadić

ISKRENO

PRVI INTERVJU ACE LUKASA POSLE RASKIDA: Nekada čovek ispadne iz koloseka!

Stars -

Pompa oko raskida Branislave Pašajlije i Ace Lukasa se ne stišava, pa je tako pevač odlučio da stane pred kamere i istera neke stvari na čistac.

Međutim, nije ni reč rekao o Pašajliji, ali je napomenuo da ga je delovanje na "Instagramu" u proteklih mesec dana skupo koštalo, bilo da se radi o fotografijama koje je postavljao ili otvorenim pismima koja je pisao.

foto: Printskrin Instagram

"Nekada čovek ispadne iz koloseka, izletiš iz šina, opali te nešto i onda uradiš takvo nešto što ti možda nije primereno. Nisam ni ja imun na sve i svašta. Stojim iza svega što sam rekao, ali nije trebalo ništa da kažem da ne bih stvarao polemike. Ne reklamu, ja njemu ili on meni, nego da ljudi ne bi dolazili u situaciju da polemišu ko je u pravu. Ali, nekada ne možeš da izdržiš i uradiš nešto zbog čega bi se posle kajao. Ja sam tih dana imao nekoliko izleta koji mi se ne dopadaju. Počeo sam da "brkam" po "Instagramu" i "Fejsbuku", a nikada nisam znao da uključim to. Počeo sam da gledam šta pišu neki idioti i da se raspravljam sa njima", iskren je bio Lukas u emisiji "EkskluzivNo".

Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Aca Lukas poludeo što mu je pauk podigao auto! Pogledajte kako preti i psuje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track