Darko pobednik

Uzbudljivo finale „Zvezda Granda“

Darko pobednik

Stars -
S osvojena 73.193 glasa, Darko Martinović dobio stan

Broj jedan je određen!Darko Martinović je pobednik sezone 2011/2012. takmičenja „Zvezda Granda“! Posle devet meseci borbe, među stotinama kandidata koji su se prijavili, publika je od deset finalista odabrala svog favorita, i on je osvojio 73.193 glasa.Kandidati su se trudili da ostanu smireni i pribrani, ali ipak nisu mogli da sakriju veliko uzbuđenje i tremu. A kako da je i nemaju kada su svi bili potencijalni dobitnici luksuznog stana u Beogradu, čiji su ključevi otišli u ruke Darka Martinovića.- Još uvek nisam svestan da sam pobednik. Videćemo kad se stvari slegnu. Prezadovoljan sam i svakako, da nisam pobedio u „Zvezdama Granda“, bio bih srećan što sam dovde došao - rekao je Martinović.U studiju je bilo čak dve hiljade navijača, koji su došli iz raznih delova Srbije, Crne Gore i Bosne. U glasanju je učestvovalo 11 zemalja, a pratilo ga je 36 operatera.Ovo je sigurno bilo jedno od najuzbudljivijih takmičenja ovog tipa, a na srpskoj estradi će od njih desetoro, koliko ih se sinoć takmičilo, sigurno opstati makar nekoliko pevača.

Ovako su ispadaliPrvi presekSlobodan Rakić i Nikolina KovačDrugi presekAndreana Cekić i Milica PavlovićTreći presekVanja Mijatović i Nadica Ademov4. mesto Miroslav Radulović3. mesto Nikola Nešić2. mesto Aleksa RadenkovićPobednik Darko Martinović

Ana sama kreirala haljinuAna Sević je za finalno veče „Zvezda Granda“ sama kreirala dugu plavu haljinu koju je nosila.- Ovo sam sama dizajnirala, super je ispala! Kreirala sam još dve, ali za ovu sam se odlučila - rekla je Ana za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja