DOBIO JE JEZIVE PRETNJE: Ognjen Amidžić se oglasio nakon tvita o požarima u Hrvatskoj koji je uzburkao Balkan!
Foto: Zvonimir Barišin, Filip Plavčić, Profimedia

EVO ŠTA JE REKAO

DOBIO JE JEZIVE PRETNJE: Ognjen Amidžić se oglasio nakon tvita o požarima u Hrvatskoj koji je uzburkao Balkan!

Stars -

O komentaru Ognjena Amidžića na račun požara u Hrvatskoj, koji je voditelj 18. jula objavio na Tviteru, danima se pričalo u javnosti.

Nakon što je postavio sporni tvit, počela je brutalna prepirka između Srba i Hrvata. Hrvati su upućivali Ognjenu jezive pretnje, a čitava fama komentariše se i nekoliko dana kasnije.

foto: Printskrin Tviter

Evo šta Ognjen kaže kada se prašina slegla:

"Kod nas se sve pogrešno tumači. Ja sam rekao posle da zapravo taj moj tvit, ko nije skapirao, a generalno ne treba objašnjavati... Ja sam čitao prepisku i svađu nekih ljudi iz Hrvatske i Srbije, gde su se ovi sladili mukom ovih, a ovi se sladili mukom ovih, a ja znam da to datira od svih onih nemilih događaja koji su nas zadesili, a poplave su zadesile i njih i nas. Ali, i tad je bilo toga. Ja sam samo dao komentar da je to potpuno očekivano, s obzirom na to da se večito jedna strana sladi tim, i to je to. Ništa drugo. Dao sam primer da i jedna i druga strana to rade. Ništa nije bilo iz prvog lica, bilo je iz trećeg. Naravno, nalaze se oni što pametuju", pokušao je da objasni Ognjen.

Kurir.rs/telegraf/foto Filip Plavčić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track