ĐENKINA KRISTINA PONOVO PLIVA: Bravo, devojčice, divno izgledaš!
Foto: Kurir

PAPARACO: SEKA PONOVILA SCENU IZ MARATONACA

ĐENKINA KRISTINA PONOVO PLIVA: Bravo, devojčice, divno izgledaš!

Stars -

Sablićevu smo zatekli u Crnoj Gori u skoro identičnoj pozi kao iz legendarnog filma, zbog čega su se ostali kupači našalili na njen račun

Jelisaveta Seka Sablić odmara se u Rosama, nadomak Herceg Novog, gde s porodicom letuje već četiri decenije.

foto: Kurir

Mnogi se na pomen slavne glumice sete njene scene iz legendarnog filma „Maratonci trče počasni krug“, u kojoj se gola kupa u jezeru. Seka se više ne kupa kao od majke rođena, ali ne dozvoljava da je pobede godine, što se da primetiti po njenim aktivnostima na Jadranu.

foto: Kurir

Paparaco Kurira je u jutarnjim satima zatekao glumicu na plaži ispred njene kuće na primorju, i to baš dok se kupala. Skoro identična slika kao iz poznatog filma! Jedino je sada, naravno, imala kupaći kostim. Nakon dvadesetak minuta jutarnjeg treninga u vodi, Seka se uputila ka obali. S obzirom na to da je plaža već bila krcata, kupači su zbili šalu na njen račun ponavljajući reči čuvenog Bore Todorovića iz filma.

foto: Printscreen

- Bravo, devojčice, divno izgledaš! Samo plivaj. Izgledaš bolje od Hedi Lamar. Tako, tako, tako... Lupkaj malo nožicama. U taktu muzike. Ajde sad polako prema obali - dovikivali su Seki momci.

Kurir / MARIJA DEJANOVIĆ

Foto: Kurir, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Jelisaveta Seka Sablić: Ja sam dobro, da ne čuje đavo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track