DŽIDŽA NE PREZA PRED ŠERIFOVIĆEVOM: Ako Marija želi rat, dobiće ga! Ne mogu da verujem čime se ona bavi!
Foto: Zorana Jevtić, Dragan Kadić

NASTAVAK SVAĐE

DŽIDŽA NE PREZA PRED ŠERIFOVIĆEVOM: Ako Marija želi rat, dobiće ga! Ne mogu da verujem čime se ona bavi!

Stars -

Ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, Aleksandra Stojković Džidža bila je užasnuta nakon što se pojavila lažna vest da je njen otac preminuo.

U jednom nedeljniku osvanuo tekst u kojem Džiža optužuje Mariju Šerifović da je ona plasirala tu vest, nakon čega je Šerifovićeva burno reagovala na Instagramu.

Aleksandra, međutim, tvrdi da nije Mariju ni spomenula i da joj neko smešta.

"Ja nju ni u jednom kontekstu nisam pomenula, niti uperila prst u bilo koga, imam i dokaze za to. Odgovorila sam joj na Instagramu za prozivke, i to je sve. Stvarno ne znam ko meni smešta ove stvari. Ne mogu da verujem ni čime se ona bavi, na osnovu čega onako reaguje. Pominjanje mog vaspitanja i onakve prozivke ne razumem. Ona se sada ne oglašava uopšte niti me je pozvala direktno da pita za ceo slučaj, a ima moj broj. Zvala me je pre nekoliko meseci da pita gde sam tatai kupila cipele, a za ovo me nije zvala. Ako ona želi da se ovo na ovakav način nastavi - u redu. Ja i te kako mogu da idem dalje", rekla je pevačica za Alo..

Na pitanje zašto ona ne bi nazvala Mariju, Džiža je dodala:

"Zašto bih? Nemam potrebu da se njoj pravdam. Dobro znam da nikoga nisam ni za šta optužila. Tata prvo nije reagovao, al kad je video u kom smeru je to krenulo, iznervirao se. Ja se nisam uznemirila jer sam znala gde je moj otac u tom trenutku, ali nije mala stvar kada vam najbolja porodica i prijatelji salju izjave saučešća", objasnila je.

Kurir.rs/alo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track