(FOTO) ČUPO JE IMAO SEKS U ŠTALI SA JELENOM GOLUBOVIĆ: Evo šta sada radi i kako izgleda!
Foto: Printscreen

LJUBAV JE KASNIJE PUKLA

(FOTO) ČUPO JE IMAO SEKS U ŠTALI SA JELENOM GOLUBOVIĆ: Evo šta sada radi i kako izgleda!

Stars -

Muhedin Čupo Kalač je bosanski pevač kojeg je domača javnost upoznala dok je učestvovao u "Farmi 5" 2013. godine.

Pažnju publike i medija privlačio je zbog ljubavnog odnosa sa rediteljkom Jelenom Golubović. Njegovo učešće je, između ostalog, obeležila je i veridba sa Golubovićevom, ali i njihov seksualni odnos u štali, zbog kojih je Jelena bila na meti skoro svih farmera. Međutim, ona se branila govorivši da je to bio čin ljubavi i sa čovekom koji joj je u tom momentu bio verenik.

foto: Printscreen/Facebook

Jelena i Čupo nastavili su vezu i nakon rijalitija, koja je trajala punih godinu dana, a onda je ljubav pukla. Jelena je nakon raskida učestvovala u trećoj sezoni "Parova", a u jednoj od emisija "Upoznajte parove" bio je gost Jelenin bivši, koji je tom prilikom želeo sa njom da se pomiri, ali ga je ona odbila.

foto: Printscreen/Facebook

Najveći šok za javnost bio je ulazak Kalača u "Parove 4", gde je takođe jedna od učesnica bila Golubovićeva. Njihov zajednički boravak u vili "Parova" bio je prožet raznoraznim uvredama, svađama i skandalima.

Prošle godine Čupo je konačno preboleo Jelenu, te ušao u novu ljubavnu vezu sa izvesnom Hercegovkom Almom, sa kojom je dobio blizance. Čupo i Alma danas žive u Geteborgu sa svojim sinovima, uživaju u porodičnoj idli, a Čupo se i dalje bavi vožnjom kamiona.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Kurir.rs/Puls, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track