STOJA POBESNELA NA KOLEGINICU: Bekuta je mrtva za mene!
Foto: Damir Dervišagić

STOJA POBESNELA NA KOLEGINICU: Bekuta je mrtva za mene!

Stars -

Ne bih joj se javila ako bih je srela. Ne želim da pričam o toj gospođi, ne zanima me više, kaže uvređena pevačica

Stoja Novaković nikada neće oprostiti Ani Bekuti to što je rekla da joj je muka od njenog hita „Bela Ciganka“, pa je takmičarima „Zvezda Granda“ zabranila da ga pevaju.

Ne druži se s kolegama

Folkerka za Kurir Stars kaže da iz poštovanja nije želela da se svađa sa starijom kolegnicom, već ju je blokirala na svim društvenim mrežama!

-Iskreno, ne bih uopšte komentarisala tu gospođu. Ne poznajem je, ne znam ko je ta žena. Imam neki svoj pravac i ona me ne zanima. Ne bih joj se javila ako bih je srela, jer ne poznajem dotičnu. Samim tim, ne želim da pričam o toj gospođi, za koju ne znam ni da li bih je prepoznala na ulici - kaže Stoja. Folkerka ističe da se ne druži s kolegama.

foto: Damir Dervišagić

I pevačica i domaćica

-Ja sam jedna totalno normalna i prirodna osoba. Ponekad se pitam da li uopšte pripadam tom svetu. Imam izgrađen život. Kada nemam nastupe, volim da sam kod kuće, posvećena kućnim poslovima, gledanju filmova, sedeljci s dugogodišnjim prijateljicama. Tada zaista nemam vremena za sređivanje, opuštena sam. Ne viđam se s kolegama i ne pričam im svoje privatne stvari. Dovoljno je što se sretnemo na snimanju, malo proćaskamo i to je to - zaključila je pevačica.

Marija Dejanović

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja