(FOTO) ERA SE VRATIO S ONOG SVETA! OJDANIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Doživeo sam kliničku smrt! Izubijali su me i iscepali!
Foto: Kurir

OPELJEŠEN ZA 1.900 EVRA

(FOTO) ERA SE VRATIO S ONOG SVETA! OJDANIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Doživeo sam kliničku smrt! Izubijali su me i iscepali!

Stars -

Eru Ojdanića brutalno je pretuklo pet muškaraca na vašaru na kosmajskim Tresijama. Na pevača narodne muzike nasrnula su petorica nepoznatih mladića, koji su ga izveli iz šatora i svom snagom ga udarali pesnicama i šutirali nogama, nakon čega su mu otkinuli zlatni lanac i opelješili ga za 1.900 evra.

foto: Kurir

Policija je odmah reagovala i uhapsila napadače, a Era je zbog povreda završio u Urgentnom centru. Pevač je imao povredu rebra, leđa, ruke i lice, a na kućno lečenje pušten je tek u šest sati ujutru.

Era Ojdanić je za Kurir otkrio detalje tuče i pokazao modrice. On je oko 19 sati otišao je u selo, kako bi preuzeo svoj automobil i mikrofon, a odvezao ga je sin Dragutin.

foto: Kurir

"Svi me saleću i pitaju da li sam dobro. Ljudi su u šoku, neki su mislili da sam gotov kad su me videli izubijanog i iscepanog. Za 55 godina svoje karijere, nikada nisam bio u takvoj nekoj situaciji. Ma nikada u životu! Ja sam doŽiveo kliničku smrt. To je strašno", rekao je Era.

foto: Kurir

Ojdanić je dodao da verovatno neće podneti krivične prijave protiv napadača. Era je na vašaru trebalo da nastupi i sinoć, ali je otkazao tezgu zbog incidenta.

foto: Kurir

(Kurir.rs/M.D. Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ČIK PRIJO, ČIK: Evo šta Era Ojdanić uči svog unuka!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track