(FOTO) EDITA OTVORILA DUŠU: Ministarka progovorila o napuštanju muzike!
Foto: Damir Dervišagić

TEŠKA PORUKA

(FOTO) EDITA OTVORILA DUŠU: Ministarka progovorila o napuštanju muzike!

Stars -

Edita Aradinović je skoro uvek nasmejana, a ovaj put je zabrinula obožavatelje.

Pevačica je objavila dirljivu poruku na Instagramu u kojoj se vidi da prolazi kroz težak period.

"Nikada nisam volela puno da pričam u javnosti, ali jedno je sigurno. Kada budem odlučila da pričam imaćete puno toga da čujete... Jedno veliko putovanje, veliku školu i puno utisaka kroz ovaj posao... Život je istina, a istinu niko ne želi da čuje, ne slaže im se sa slikom. Naučih od jednog starijeg čike... Ako se ikada i budem odrekla muzike, to neće biti velika šteta; poštedeću je i zaštiti tako što neću biti jedna od onih. Onih koji prodaju dostojanstvo zbog novca, ljubav zbog ega, poštovanje zbog hira... Ali... zaboravili smo da je zakon prirode nepogrešiv. I da koliko god zla, i besa raslo u ljudskom telu neće trajati večno", napisala je Edita i nastavila:

"Vama, (a vi ćete se prepoznati) hvala puno što ste tu, što ne odustajete i što me prepoznajete. Što sa mnom delite i dobro i zlo,i ne brinite, iz ove borbe izlazim Pametna i Luda... Nađite svoju oazu, nađite sebe. A mislite o ovome... Tajno skrovište ljubavi je u nama", nastavila je pevačica.

Nikome nije jasno kome je ovu poruku posvetila, ali su njeni pratioci ostali zatečeni kada su pročitali, pa su joj pružili veliku podršku.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track