HAOS NA PUTU, VOZAČI NISU VEROVALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Bora Drljača i Zmaj od Šipova zaustavili saobraćaj!
Foto: Dragana Udovičić, Nebojša Mandić

SLAVLJE NA ULICI!

HAOS NA PUTU, VOZAČI NISU VEROVALI ŠTA IH JE SNAŠLO: Bora Drljača i Zmaj od Šipova zaustavili saobraćaj!

Stars -

Bora Drljača "stari vuk" odmor provodi u rodnoj Suvaji, gde sa porodicom, komšijama i prijateljima uživa.

"Svake godine deo mog odmora provodim u rodnoj Suvaji. Ovde mi je najlepše i ovde se najbolje odmorim i napunim baterije za moje nastupe. U zavičaju na čistom vazduhu, uz domaću hranu i daleko od gradske buke uživam. Uz dobru krajišku rakiju i vino sa mojim Krajišnicima okrenemo po neko jagnje i prase, a krajiška pesma odekuje proplancima do kasno u noć", kaže Drljača.

Kako se vidi i na slikama, Boro je parkirao svog "mercedesa" pored kuće i prihvatio se kose da pokosi i sredi dvorište i livadu. Drljača u zavičaju odmara ali ima i koncerte.

foto: Dragana Udovičić

"Ovih dana sam gostovao na Kordunu u Vojnicu i Petrovoj Gori, gde sam napravio pravi haos, gde je bilo više hiljada ljudi. Kuda god da krenem samo prijatelji i moji obožavaoci, koji su jedan dan zaustavili i saobraćaj da bi se samnom slikali. Kad sam u Krajini puna mi je i duša i srce", nema raja bez rodnoga kraja", kaže Bora Drljača i dodaje:

"Narednih dana imaću gostovanje u Bjelovaru, a onda se ponovo vraćam u moju Suvaju. Posetiću Banjaluku i mog starog prijatelja, Zmaja od Šipova, da okrenemo vola na ražnju. Sa Zmajem ću ići na krajišku koridu, borbu bikova, gde se svake godine okupi oko 100 hiljada ljudi i tu ćemo uz pesmu i muziku napraviti krajiški dernek. Biće tu svi krajiški pevači i kolege iz Beograda, a kad se mi sastanemo bude narodno veselje do zore."

foto: Zorana Jevtić

Drljača je otkrio da je već uradio novu pesmu koja će biti još jedan hit.

"Iz Suvaje ću otići u Igalo gde svake godine letujem, a biće i nekoliko nastupa. Posle odmora stižem u Vrnjačku banju na festival "moravski biseri" gde treba da dobijem nagradu za životno delo", naglasio je Bora Drljača.

foto: Nebojša Mandić

(Kurir.rs/Alo/N.Ž. Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić, Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KOME ĆEŠ TI DA TRUBIŠ?! Krenuo bejzbolkom na vozača iza sebe, a dobio brutalan odgovor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja