(FOTO) EDITA OTVORENIM PISMOM OTKRILA TAJNE O SVOM ŽIVOTU: Ja nisam jedna od onih koje prodaju dostojanstvo zbog novca!
Foto: Marina Lopičić

PODELILA SA FANOVIMA

(FOTO) EDITA OTVORENIM PISMOM OTKRILA TAJNE O SVOM ŽIVOTU: Ja nisam jedna od onih koje prodaju dostojanstvo zbog novca!

Stars -

Edita Aradinović, pevačica benda "Ministarke" objavila je post na svom Instagram profilu. Ona se obratila se pratiocima, uz blagu pretnju.

Poljubac za sve koji me prate,i koji me ne prate ??

A post shared by EditaAradinovic (@editaaradinovic) on

"Nikada nisam volela mnogo da pričam u javnosti, ali jedno je sigurno - kada budem odlučila, imaćete mnoga toga da čujete... Jedno veliko putovanje, veliku školu i puno utisaka kroz ovaj posao... Život je istina, a istinu niko ne želi da čuje, ne slaže im se sa slikom. Naučih od jednog starijeg čike...

Ako se ikada i budem odrekla muzike, to neće biti velika šteta, postedeću je i zaštiti tako što neću biti jedna od onih. Onih koji prodaju dostojanstvo zbog novca, ljubav zbog ega, poštovanje zbog hira... Ali... Zaboravili smo da je zakon prirode nepogrešiv. I da koliko god zla i besa raslo u ljudskom telu neće trajati večno.

White club veceras?

A post shared by EditaAradinovic (@editaaradinovic) on

Vama, (a vi ćete se prepoznati) Hvala mnogo što ste tu, što ne odustajete i što me prepoznajete. Što sa mnom delite i dobro i zlo, i ne brinite... Iz ove borbe izlazim Pametna i Luda... Nađite svoju oazu, nađite sebe. A mislite o ovome... Tajno skrovište je ljubav u nama", napisala je Edita u opisu slike koju je podelila na Instagramu.

(Kurir.rs, Foto: Kurir)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUDO SE PROVELA NA CECINOM KONCERTU: Internet GORI zbog Editinog uvijanja TELOM! Neće vam biti dobro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track