KAJA PROGOVORILA O SVOJIM BRAKOVIMA, SVEKRVAMA I IZLASCIMA: Borila sam se da živim onako kako mi odgovara!
Foto: Dragan Kadić

OTVORILA DUŠU

KAJA PROGOVORILA O SVOJIM BRAKOVIMA, SVEKRVAMA I IZLASCIMA: Borila sam se da živim onako kako mi odgovara!

Stars -

Pevačica Katarina Ostojić Kaja pronašla je sreću u trećem braku, i to sa svetski poznatim di-džejom Džuniorom Džekom.

Nakon venčanja u Briselu, pevačica je ostala da živi u tom gradu, a sa sobom je povela i ćerku iz prvog braka Nikolinu. Ona ne žali što je svadba u Belgiji bila intimna.

- Imala sam već jednu pravu tradicionalnu srpsku svadbu u hotelu sa više stotina zvanica, tri muzička orkestra, a ja trudna. Zbog blagoslovenog stanja nisam mogla da igram mnogo, bila sam ograničena. Nisam bila najsrećnija mlada jer mi ništa nije stajalo - priznaje Kaja koja je tada sudbonosno da izgovorila Nikoli Dragojloviću, a imala je samo 19 godina.

Drugu šansu potražila je u braku sa košarkašem Urošem Duvnjakom, ali je i to bilo kratkog daha. Razvela se posle godinu i po dana i samovala sve dok nije upoznala Džuniora.

foto: Dragan Kadić

Pevačica kaže da je sa svim svekrvama bila u dobrim odnosima.

- Uglavnom smo se slagale! Najpre bih izdvojila svekrvu iz drugog braka. Međutim, nemam ja te taktike da moram da pridobijem svekrvu, ali sam svesna da je dobro imati odličan odnos sa svekrvom - ističe Ostojićeva.

Pevačica kaže da su ona i Džunior karakterno potpuno različiti, da vole drugačije stvari i provode, ali da su našli zajednički jezik, te poštuju slobodu jedno drugog.

- Nas dvoje se bavimo poslovima i stvarima koje volimo i mislim da je to jedino ispravno što možeš da napraviš u jednoj bračnoj zajednici. On voli da sedi u studiju i da radi po ceo dan, a ja, bože moj, ne želim da mu sedim na glavi. S druge strane, ja volim da izlazim, ali sam se za to izborila. Borila sam se za svoju slobodu, da mogu da živim život onako kako mi odgovara - ističe muzička zvezda i dodaje da zbog ovakvog načina života ne trpe bračne obaveze.

foto: Damir Dervišagić

- Pa šta sad, neke stvari se ne rade isključivo noću - kroz osmeh poručuje Ostojićeva, koja priznaje da je Džek bio ljubomoran na njene česte noćne provode, iako nije Balkanac:

- Drugačije on razmišlja jer je video sveta. Mada je on u početku bio prilično ljubomoran, ali sam se ja borila. Ja sam njega jednostavno prilagodila sebi. Svaka žena treba da ima prava na to da, kada se uda za čoveka kojeg voli i sa kojim treba da provede ostatak života, ima vremena za sebe i svoje prohteve. Imam ovaj jedan život koji je suviše kratak, a toliko neostvarenih želja da bih ih sputavala.

Kaja veruje da je ovaj brak treća sreća. Ona kaže da je kao devojka bežala od bračnih zaveta, ali da su joj se na kraju obili o glavu.

- Na svadbama sam uvek bežala da ne uhvatim bidermajer. Govorila sam kako mi ne pada na pamet da se udam pre tridesete godine i da me brak ne interesuje. Na kraju sam se udala više puta od svih svojih prijateljica - priznaje pevačica.

Kurir.rs/Puls, Foto: Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) KAKVE NOGE IMA: Kaja Ostojić se razgolitila i pokazala vrhunsko telo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track