ZAKAZALI SVADBU: Evo kada Aleksandra i David staju na ludi kamen!
Foto: Damir Dervišagić

VESELO

ZAKAZALI SVADBU: Evo kada Aleksandra i David staju na ludi kamen!

Stars -

Dragojević i Subotićeva venčaće se 31. decembra u ponoć u jednom restoranu u Veterniku. Ovu odluku doneli su na letovanju u tivtu

Aleksandra Subotić i David Dragojević venčaće se tačno u ponoć 31. decembra 2017. i u novu godinu ući će kao bračni par, saznaje Kurir!

Ćvrsto su rešili

- Aleksandra i David su se na odmoru dogovorili o venčanju. David je izrazio želju da se venčaju u njegovom rodnom Veterniku, a Aleksandra je pristala. Odabrali su Davidov omiljeni restoran i već su kontaktirali s vlasnikom, a o detaljima će se uskoro dogovoriti. Ovaj period posle izlaska iz vile „Parova“ im je učvrstio vezu i dokazao da funkcionišu kao porodica! Naravno, u planu je i zajedničko dete, ali o tom - potom. Iako David malu Magdalenu, koju je Aleksandra dobila u vanbračnoj vezi sa osuđenim Aleksandrom Čabarkapom, voli i brine o njoj, on hoće i svoje dete - kaže naš izvor.

Prema našim informacijama, Aleksandra i David će pozvati njegovog brata Dejana Dragojevića na venčanje, ali njegova devojka Dalila Mujić neće biti na spisku zvanica.

Bez Dalile

- Normalno je da Dejan bude tu kad mu se brat bude ženio, ali pobednici „Parova“ je zabranjeno. Aleksandra je čak i htela da je pozove da ne bi njen dever bio u neprijatnoj situaciji, ali David je izričito rekao da njoj nije mesto tu. E sad, da li će Dejan doći bez nje, tek ćemo videti - kaže naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Ljuba zapretila

Karađorđe, Čeka te mrtvački sanduk

Poremećeni odnosi između Ljube Pantović i Karađorđa Subotića otišli su toliko daleko da je bodi-bilderka počela javno da preti bivšem mužu smrću preko društvenih mreža.

- Narkomanskoj pi*ki po imenu Karađorđe Subotić već se piše tužba - napisala je ona na Instagramu, a pored poruke je stavila nekoliko stikera mrtvačkog sanduka.

Šokirani Ljubinim status, njeni pratioci su joj u komentarima poručili da bi mogla da ima posledice zbog ove pretnje, ali Pantovićeva ipak nije htela da izbriše svoju objavu. Čuvena „kaluđerička sapunica“ počela je još pre tri godine, kada je bodi-bilderka ušla u rijaliti „Farma“. Za to vreme je Ljubina maloletna ćerka Aleksandra ostala u drugom stanju sa Aleksandrom Čabarkapom, koji se trenutno nalazi u zatvoru zbog iznude.

I. E./Marija Dejanović/ Foto: Damir Dervišagić

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 5: Najlepše žene svih sezona "Parova"!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track