BRENA DOBILA ADEKVATNU ZAMENU: Stefan peva umesto mame na svadbi!
Foto: Dragan Kadić

NASLEDNIK

BRENA DOBILA ADEKVATNU ZAMENU: Stefan peva umesto mame na svadbi!

Stars -

Živojinović će za pola sata izvođenja pevačicinih pesama dobiti 10.000 evra, koje je ona prethodno glatko odbila

Lepa Brena definitivno je dobila svog naslednika! Kako Kurir Stars saznaje, pevačicin stariji sin Stefan Živojinović pevaće umesto mame na jednoj romskoj svadbi u Švajcarskoj, gde će za samo pola sata zaraditi čak 10.000 evra.

Mlada plakala

Pošto je Brena zbog privatnih obaveza odbila ponudu da u decembru radi proslavu, sledeći poziv dobio je njen naslednik, ali pod uslovom da peva samo njene pesme.

- Mladenci obožavaju folk zvezdu. Oni su bukvalno zaluđeni njenim likom i delom, pa im je želja bila da im baš ona peva na svadbi. Spremni su da plate koliko god treba, samo da im ona dođe. Uspeli su preko „Grand produkcije“ da dođu do Breninog menadžera, ali nažalost, ona više ne radi takve vrste slavlja, a i biće zauzeta tog datuma. Mlada se rasplakala kad joj je saopšteno da je pevačica odbila, pa je mladoženja došao na ideju da bi Stefan mogao da je zameni. On zna sve mamine pesme i sigurno bi bio pun pogodak. Dopao im se njegov prvi hit i sigurni su da bi oduševio goste - otkriva naš izvor i dodaje da bi za Živojinovića pripremili poseban tretman.

Lepo se dogovorio

- Oni će Stefanu obezbediti apartman u jednom od najboljih hotela, dobiće vozača i zatrpaće ga poklonima. Mladencima je najbitnije da on bude zadovoljan i da mu ostanu u lepom sećanju kako bi ga pridobili da ih jednog dana upoznao sa Brenom - završava naš izvor.

Pozvali smo Stefana za komentar, ali nije odgovarao na naše pozive.

Marija Dejanović

foto: Stars

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TALENAT NASLEDIO OD MAME: Evo kako PEVA Stefan Živojinović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track