UHAPŠEN MUŽ ZVEZDE GRANDA: Posvađala se sa porodicom pa ostala i bez svadbe zbog njegovog zatvora!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

PARTNER NADICE ADEMOV

UHAPŠEN MUŽ ZVEZDE GRANDA: Posvađala se sa porodicom pa ostala i bez svadbe zbog njegovog zatvora!

Stars -

Policija u Austriji raspisala poternicu za Daliborom Stanojevićem, koji se nije odazvao na poziv suda, zbog čega su mu lisice stavljene pre mesec dana na aerodromu u Rimu

Muž zvezde „Granda“ Nadice Ademov (21) Dalibor Stanojević (40) uhapšen je pre mesec dana na aerodromu u Rimu. Od tada se klavijaturista nalazi u zatvoru u Italiji, saznaje Kurir.

Nadičinom mužu stavljene su lisice na ruke po poternici koju je za njim raspisala austrijska policija jer se nije odazivao na sudske pozive. On je u Beču optužen za krađu, ali se ni na jednom ročištu nije pojavio.

- Dalibor je ignorisao sud, i to mu je došlo glave. Čim je na rimskom aerodromu predao pasoš, policajci su mu rekli da uzme svoj prtljag i da pođe s njima. On se nije bunio, ali u tom trenutku nije ni znao zbog čega su reagovali. Odveli su ga u posebnu prostoriju i tamo mu rekli da je priveden zbog krađe u Beču - priča naš izvor blizak porodici Ademov.

foto: Stefan Jokić

On kaže da je Nadica poludela kad joj je prijatelj javio da joj je muž završio u zatvoru.

- Satima je plakala. Nije znala šta da radi, kako da ga izvuče odatle. Svadbu koju su zakazali za kraj leta otkazala je do daljeg. Traži advokate da Dalibora izvade iz zatvora. Baš joj je teško i prolazi kroz pravu agoniju - završava naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Naša saznanja potvrdio je Nadičin otac Džulijano Ademov, koji se ćerke odrekao preko novina, ali i pored toga i dalje povremeno kontaktira s njom.

- Znam da je uhapšen. Javila mi je Nadica i naravno da me je slagala da je greškom završio u zatvoru. Pa nisam ja budala! Mesecima sam pokušavao da joj otvorim oči i govorio joj da se ne petlja s njim, ali džabe. Sad eto joj, nek se muči s njim, ja ne mogu niti želim da joj pomognem jer znam kakav je to čovek. Šta je tražio, to je i dobio. Sramota - kaže Džulijano.

foto: Privatna Arhiva

Pozvali smo i Nadicu, ali ona nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Podsetimo, pevačica se pre tri meseca tajno udala za razvedenog muzičara, oca troje dece Dalibora Stanojevića, ali je to krila od roditelja.

I on je ljut

NADICU BRAT NIJE ZVAO NA SVADBU

Stariji brat Nadice Ademov Ranče oženio se pre dva dana u Skoplju. I on je ljut na sestru, pa joj nije uručio pozivnicu, otkriva njihov otac.

- Naravno da nije pozvana na svadbu jer ima preča posla. Zna za veselje, ali svog brata nije pozvala ni da mu čestita. Eto kakva je to sestra. Posle se pita što smo je se odrekli. Ma ne zanima nas, mi slavimo onako kako dolikuje. Upriličili smo lepu svadbu, svi prijatelji su nas ispoštovali i jako smo srećni i ponosni na sina i snaju - poručuje Ademov.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Najveće ESTRADNE TUČE u poslednjih 10 GODINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track