(VIDEO) OBEZBEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!
Foto: PrintScreen

NEDOLIČNO PONAŠANJE

(VIDEO) OBEZBEĐENJE JE IZBACILO SA SPLAVA: Ana Mihajlovski se oglasila nakon skandala! Ovo je njena verzija!

Stars -

Voditeljka Ana Mihajlovski sasvim sigurno će pamtiti izlazak na jedan beogradski splav gde je obezbeđenje nasrnulo na nju i gde su joj nanete telesne povrede. Name, Ana se nedolično ponašala, zbog čega je obezbeđenje moralo da je izbaci sa splava.

Vodieljka je izašla u provod kako bi proslavila rođendan svoje prijateljice, a kada se uz muziku i piće malo više opustila, usledila je brutalna reakcija članova obezbeđenja koji su je odvukli iz lože.

foto: Kurir

Mnogi su komentarisali da takvo ponašanje ne priliči majci dvoje dece, a Ana se sve do sada nije oglašavala na tu temu. Voditeljka je rešila da na sebi svojstven i duhovit način odgovori na prozivke.

foto: Kurir

Pogledajte šta je Ana rekla o skandalu:

Podsetimo, Ana Mihajlovski se 2015. godine našla u jeku skandala kada je bila privedena jer je vređala policajce i radnike "Parking servisa" u momentu kada je "pauk" podigao njen auto, budući da je bio parkiran na nedozvoljenom mestu.

Policija je voditeljku privela u PU Stari grad kako bi dala izjavu, međutim čim je stigla tamo rekla je da joj je loše i da je odvedu u Urgentni centar jer "održava trudnoću".

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Kurir, Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track