(FOTO) RADIN TATA KAO MOMAK U 66. GODINI: Pevačica konačno pokazala kako izgleda njena maćeha!
Foto: Damir Dervišagić

PORODIČNA SLIKA

(FOTO) RADIN TATA KAO MOMAK U 66. GODINI: Pevačica konačno pokazala kako izgleda njena maćeha!

Stars -

Rada Manojlović je u detinjstvu imala bolno iskustvo, gubitak majke, nakon čega se njen otac ponovo oženio pa su sestra i ona dobile maćehu.

Međutim, taj period nije bio lak i Rada nikada do sada nije govorila o tome. Svog polubrata Nenada Manojlovića bodrila je u jednom muzičkom takmičenju, ali između njih nije uvek bio tako dobar odnos. Pevačica krije da je bilo dana kada nisu govorili ali da su sada izgladili sve i u dobrim su odnosima.

foto: Printscreen/Instagram

"Nenad je tatin sin iz prvog braka. Malo smo bili razdvojeni, dok smo bili mali, jer znate kako to ide, tata ima novu ženu i mene i sestru sa njom ali vremenom smo sestra, Nenad i ja sami obnovili kontakte i učvrstili taj odnos. Posle mamine smrti, to je bilo pre 10-11 godina, nije nam bilo svejedno, nismo bile srećne što je neka druga žena na mestu naše majke ali to je sve trajalo kratko dok nismo nekako u sebi prebrodile", rekla je pevačica jednom prilikom u emisiji "Premijera".

foto: Vladimir Milovanović

Sada je Rada pokazala kako izgleda njena maćeha, a usput se pohvalila da njen otac iako ima 66 godina, izgleda mnogo dobro.

Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

On je Radin Deda Mraz! Ono što ovaj muškarac radi za slavnu pevačicu poželela bi SVAKA ŽENA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja