LEPA BRENA PROGOVORILA: Otkrila planove ali i to da li će ispuniti želju Dragane Mirković!
Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

LEPA BRENA PROGOVORILA: Otkrila planove ali i to da li će ispuniti želju Dragane Mirković!

Stars -

Jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije, Lepa Brena, vratila se sa ovogodišnjeg odmora i spremna je za nove radne pobede. Na jesen će publiku iznenaditi novim albumom, ali i filmom.

Nakon avanturističkog letovanja na brodu, na kojem je uživala sa suprugom Bobom Živojinovićem, folk zvezda je spremna za nove pobede i nova iznenađenja koja priprema za svoju publiku.

"Odmor na brodu je nešto potpuno drugo u odnosu na letovanje po hotelima. Ovde ste mnogo relaksiraniji i opušteniji. Nema šminkanja, doterivanja, specijalnih kostima, specijalnih papuča, specijalnih haljina, to mi se jako dopada", rekla je Brena, koja je sa Bobom obišla celu Jadransku obalu.

foto: Dragan Kadić

Brenina publika nestrpljivo čeka da dokumentarni film o njenoj karijeri ugleda svetlost dana, a pevačica na tome sa ekipom uveliko radi.

"Mi radimo na tome već dugo i dosta toga vezano za film je urađeno. Cela priča će biti gotova na jesen. Mogu samo da kažem da što se tiče pesama, ja ove godine proslavljam 35 godina karijere i htela sam da posvetim jednu pesmu i ceo album, naravno, svima koji me prate svih ovih godina, i mislim da će se album dopasti i novim generacijama. Jako se radujem i mogu da kažem da ćemo od jeseni raditi mnogo više", ističe Brena.

foto: Marina Lopičić

Budući da je Dragana Mirković izjavila da želi da snimi duet sa Lepom Brenom, neminovno je bilo pitanje da li će joj folk zvezda ostvariti tu želju.

"Kako da ne. Nije problem u duetu, nego je problem šta da pevaju jedna crnka i jedna plavuša, pronaći temu... Sve duetske pesme moraju da imaju neku temu koja je malo drugačija i malo ozbiljnija", zaključila je sa osmehom Brena.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track