ABRONOŠA: Opasnica navatala političara

Usred srede

ABRONOŠA: Opasnica navatala političara

Stars -

Ćao, svima! Iskreno da vam kažem, ovih dana se baš namučih da nađem dobre priče, svi se sakrili u mišju rupu od vrućine, ni na telefone se ne javljaju! Ali vaša abronoša je uporna, pa sam ipak saznala nekoliko sočnih informacija koje otkucah u poslednji čas. Jer sreda je dan kada vam serviram desert uz kafu!

I zaista, prvi aber je više nego ekskluzivan! Glavna junakinja ove priče je Opasnica. Talentovana, uspešna, bez dlake na jeziku. Doduše, samo prema onima koji joj nisu važni i potrebni, za sve ostale je vrlo pitoma. A ti ostali su uvek neki moćni ljudi u raznim sferama, s kojima se ona druži već decenijama. Ali od pre nekoliko meseci malo više se druži s jednim političarem. Ne znam ni sama koji nadimak da mu dam, pošto su mi svi isto odvratni! A da! Jednom sam ga intervjuisala i sva sam pokisla bila, jer pljuje dok priča. Eto, zvaću ga Česma.

Dakle, Česma i Opasnica su zajedno. Tako tvrdi moj prijatelj. Kaže, za njih zna samo uži krug ljudi. Ne idu na neka javna mesta jer ona ionako ne voli da izlazi, nije nešto bančila ni kad je bila mlađa, kamoli sad u petoj deceniji. Viđaju se kod nje ili kod njega. Spremaju klopu, piju vino, padne seks. A njoj tu i tamo padne neki unosan posao koji joj on sredi. Pošto je veoma mudra, to su neki ugovori koji nikom ne upadaju u oči, a ona ima siguran dinar.

A kad smo već kod dinara, bez prebijene pare ostao je jedan popularni glumac! Njega ćemo da zovemo Zeka. Toliko je bankrotirao da mora da proda stan. Ne, nije upao u poroke, kocka, droga i slično, već u kredite. Zajam koji je dobio od banke, a nisu male para u pitanju, uložio je u jedan ambiciozni projekat koji je neslavno propao. A mislio je da će svi da odlepe zbog tog njegovog projekta, pa će obrnuti milione! Opasno se smorio kad je sve to propalo, ostao je dužan ne samo banci nego i kolegama. Jednostavno, čovek nema baš smisla za biznis. Mislim, nema ni za glumu, ali to mu koliko-toliko bolje ide. Rate za kredit su velike, sve što zaradi na mesečnom nivou mora dati banci, pa je rešio da proda jedino što ima, a to je nekretnina. Gde će posle toga da se skući, javiću vam čim saznam!

Eto, dosta je od mene za ovu sredu, čitamo se za sedam dana!

foto: Stars

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track