DRAMA U BOSNI: Malaksalost, bol u grudima, aritmija, infuzija... Evo zašto je Aca Lukas završio u bolnici!
Foto: Dragan Kadić

JEDVA JE DISAO!

DRAMA U BOSNI: Malaksalost, bol u grudima, aritmija, infuzija... Evo zašto je Aca Lukas završio u bolnici!

Stars -

Ukazana mu pomoć Folkeru na putu ka klubu u Srebreniku pozlilo u kolima, zbog čega je prebačen u Hitnu pomoć na infuziju, nakon čega je otkazao nastup

Aca Lukas završio je u bolnici u Srebreniku! Njemu je pre dve noći pozlilo u kolima dok je iz hotela išao u diskoteku, gde je trebalo da održi nastup, koji je na kraju otkazan.

- Aca se od jutra žalio da se ne oseća dobro. Tog dana je iz Teslića putovao u Srebrenik, pa je još u putu osećao vrtoglavicu, glavobolju, a u više navrata je govorio da mu i cigarete smetaju jer mu izazivaju mučninu - kaže naš izvor i dodaje:

Jedva stajao

- Čim se smestio u hotel, otišao je u sobu da se odmori. Kad se probudio i počeo da se sređuje za nastup, jedva je stajao na nogama, ali mislio je da će to proći i da se tako oseća jer je neispavan. Međutim, čim je seo u auto sa organizatorima, umalo se nije onesvestio. Odjednom je osetio aritmiju i bol u grudima. Jedva je disao! Odvezen je pravo u bolnicu na infuziju i na nagovor lekara otkazao je koncert.

Lukasov PR tim je istog trenutka na Fejsbuku izdao obaveštenje o pevačevom zdravstvenom stanju.

- Dragi prijatelji, svi vi koji ste večeras bili u Srebreniku, mi se duboko izvinjavamo zbog Acinog nedolaska na nastup. Bend je bio spreman za nastup, kao i sve ostalo, ali Aci je iznenada pozlilo pred koncert i sada se nalazi u Hitnoj, gde je zadržan na pregledima.

Ovim povodom pozvali smo Lukasa, koji je bio besan.

- Dobro sam. U Beogradu sam. Zašto me zoveš? Zašto vas zanima kako sam? Umro sam - rekao je Aca i spustio slušalicu.

Kontaktirali smo i s gazdom diskoteke u Srebreniku Nerkom Mujićem.

Nije znao gde se nalazi

- Aca je s muzičarima došao preko dana. U 18 sati bend je imao tonsku probu, ali Aca nije bio s njima. Rečeno mi je da je on oko 22 sata krenuo iz hotela prema diskoteci, da mu je iznenada pozlilo i da je morao biti prevezen u bolnicu. Tamo je primio infuziju i lekar mu je striktno zabranio da radi tu noć. Mene je pozvao telefonom i rekao mi gde se nalazi. Požalio mi se da je radio 45 dana bez prestanka i da je znao da će ga kad-tad strefiti ovo. Ništa mu ne zameram, mi smo prijatelji. Nije on kriv. Izvinili smo se gostima i vratili im novac - kaže Nerko, koji Lukasu nije dao honorar pred nastup.

foto: Damir Dervisagic, Dragana Udovičić

Slični slučajevi

ESTRADA OKUPIRALA KLINIKE

Brojni pevači nalazili su se u sličnim situacijama kao Aca Lukas. Mnogi trpe ozbiljne posledice svog posla, zbog čega im pre ili posle nastupa pozli i na kraju završe u bolnici. Džej Ramadanovski, Šaban Šaulić, Dženan Lončarevič, Ana Kokić, Darko Lazić samo su neki od onih koji su primali infuzije zbog umora, stresa i nespavanja.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NISU SAMO RAZMENJIVALI PORUKE: Ana Sević i dalje čuva ovaj snimak Ace Lukasa!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track