KRIJE GA OD JAVNOSTI: Ovaj momak je uspeo da ukrade srce Džajine ćerke!
Foto: Marina Lopičić

MUDRO ĆUTI

KRIJE GA OD JAVNOSTI: Ovaj momak je uspeo da ukrade srce Džajine ćerke!

Stars -

Dragana Džajić, ćerka fudbalske legende, nakon godinu dana, zbog poslovnih obaveza, raskinula je sa Aleksom, ali postoji mogućnost da svojoj ljubavi daju drugu šansu.

Naime, ova lepotica javnosti nikad nije predstavila dečka, uvek je mudro ćutala o tome. Svog dragog upoznala je samo sa najbližim prijateljima, ali su detalji ove veze ipak isplivali.

"Dragana je Aleksa upoznala u Monaku gde oboje godinama žive. On je stranac, ali budući da Džajićeva živi u inostranstvu, tečno govori nekoliko svetskih jezika, odmah su shvatili da su na istoj talasnoj dužini. Aleks je bio upoznat sa Draganinim radom i ranije, što im je dalo teme za razgovor", kaže izvor upoznat sa situacijom.

?

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic) on

Dragana je pristala da izađe na večeru sa mladim biznismenom i ubrzo je shvatila da prema Aleksu oseća nešto više od prijateljstva, ali nije želela da se upušta u vezu dok ne bude sigurna da je on pravi. Međutim, on ju je uverio da će učiniti sve da je osvoji, što je njoj posebno prijalo.

"Dragana nije osoba koja se lako upušta u veze. Svesna je da je pod pritiskom medija i javnosti i ne želi da pravi loše izbore. Upravo zbog toga se sa Aleksom viđala samo u Monaku, a u Beograd nisu dolazili. Dragana je Aleksa upoznala i sa svojim drugaricama koje su bile oduševljene. Njih dvoje su bili godinu dana u vezi, ali su nedavno raskinuli. Njihovi putevi su se razišli zbog poslovnih obaveza. Dragana je trenutno u Boegradu, a on putuje po svetu, pa nisu mogli da se usklade. Emocije su i dalje prisutne kod oboje, pa postoji velika mogućnost da se pomire. Šta će se dalje tu dešavati, videćemo", završava priču naš izvor.

?

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic) on

Aleks Davai je biznismen koji godinama uspešno posluje, voli luksuzni način života, ali i te kako ume da se raduje sitnicama kao što su zalasci sunca, ili večere pored mora, što se može videti i na njegovim društvenim mrežama.

"Ja sam entuzijasta, volim da se smejem i upoznajem ljude sa osećajem za humor. Puno putujem i sva svoja prijateljstva održavam", rekao je Aleks svojevremeno o sebi.

Alex obožava Draganu i na Instagramu

Iako u javnosti nisu voleli da se eksponiraju, to ne znači da skrivaju emocije. Iako su raskinuli, Aleks gotovo svaku Draganinu fotografiju komentariše ostavljajući srca, ili poljupce, te je jasno da je ljubav i dalje prisutna.

?

A post shared by Dragana Dzajic (@draganadzajic) on

(Kurir.rs/Blic, A. Čanović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dragana Džajić kao seksi balerina nikog ne ostavlja ravnodušnim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track