(VIDEO) SADA LJUBI TENISERA: Sve bivše ljubavi Dejane Živković!
Foto: Zorana Jevtić

VOLI SPORTISTE

(VIDEO) SADA LJUBI TENISERA: Sve bivše ljubavi Dejane Živković!

Stars -

Bivša takmičarka “Srpskog top modela” od svog prvog pojavljivanja u javnosti privlačila je veliku pažnju, a kada se šou završio nastavila je da puni naslovnice.

Osvajala je srca najpoželjnijih srpskih sportista, a sada uživa u zagrljaju tenisera Damira Džumhura.

#loscabos ??❤️

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

Manekenka Dejana Živković ovog leta uživa na plažama Meksika sa svojim novim dečkom, a zajedničke fotografije redovno kače na društvenim mrežama.

Iako se šuškalo da su se verili, Dejana je te glasine demantovala i poručili da je još rano za takav korak budući da oboje imaju tek 24 godine.

#santodomingo nights ?

A post shared by Deyana? (@dejanazivkovic) on

Ljubavni život zgodne Dejane oduvek je zanimao javnost, a veza sa problematičnim Jovanom kojeg je godinama čekala da izađe iz zatvora, dugo je bila jedna od glavnih tema medija.

Naime, Dejana je 2014. godine otpočela romansu sa Crnogorcem Jovanom Vukotićem, ali u ljubavi nisu dugo uživali jer je Jovan uhapšen zbog pokušaja ubistva. Raskinuli su zbog njegove ljubomore, a onda je Dejana otišla u Majami.

foto: Instagram

Pre veze sa Jovanom, Dejana je bila u kratkoj romansi sa rukometašem Vladom Mandićem, koji je javnosti poznat kao veliki ženskaroš. Ostavio ju je jer je uporno objavljivala njihove zajedničke slike, iako ju je zamolio da to ne radi.

foto: Damir Dervišagić

Krajem 2013. kružili su tračevi da je Dejana osvojila mladog košarkaša Nemanju Nedovića, što je on oštro demantovao. Dejana se nikada nije oglasila povodom ovih glasina.

Prvi Dejanin dečko kojeg je predstavila javnosti bio je golman Vladimir Stojković koji je sa njom otpočeo romansu nakon razlaza sa suprugom Bojanom Stojković. Bili su vezi tek nekoliko meseci, a njihov svaki korak pratili su srpski tabloidi.

foto: Foto: Vladimir Milovanović

Dejana je tada imala samo 20 godina.

(Kurir.rs/Focus, Foto: Zorana Jevtić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dejana Živković sama objavila snimak sa JAHTE! Fanovi ODLEPILI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track