HASAN DUDIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Milutin je moj sin! Spreman sam da uradim DNK!
Foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

OVO NIKO NIJE NI SLUTIO

HASAN DUDIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Milutin je moj sin! Spreman sam da uradim DNK!

Stars -

Budući da je Hasan Dudić bio nerazdvojan prijatelj i da je sa Milijevim ocem, Mihailom Radosavljevićem Rakcom delio sve pa i devojke, počele su da kolaju glasine da je baš on Milijev biološki otac. Te glasine je Dudić svojom izjavom dodatno podgrejao.

"Mili je moj sin! Ja na njega tako gledam. Istina je da smo Rakac i ja nekada menjali devojke. Rakac je moj drug od detinjstva i mnogo toga smo prošli zajedno. Kada smo bili mladi, nameštali smo devojke jedni drugima, to je bilo normalno. Ja sam šetao njegove devojke, a on moje. Spreman sam da uradim DNK test, ali šta god da bude, ja svakako Milutina volim kao sina", ispričao je Hasan i dodao:

"Ma, svi smo naši, samo jaši!"

foto: Nebojša Mandić

Sa druge strane, Mili kaže da Hasana gleda kao svog drugog oca.

"Rakac je moj otac, to ne treba dovoditi u pitanje, siguran sam u to! Ipak, Hasan se mnogo puta prema meni poneo kao da mi je roditelj. O njemu mislim sve najbolje i drago mi je što je jedna takva legenda bila uz mene dok sam odrastao. Mnogo puta mi se našao u nekim bezizlaznim situacijama. Često je, iako umoran od nastupa i od stalnih putovanja, dolazio da me vidi i pozdravi", objasnio je Mili.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track