VESNA ZMIJANAC POZVALA BIVŠEG MUŽA I NJEGOVU ŽENU: Dođite da upoznate moju unuku!
Foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić, Dragana Udovičić

Otkrivamo

VESNA ZMIJANAC POZVALA BIVŠEG MUŽA I NJEGOVU ŽENU: Dođite da upoznate moju unuku!

Stars -

Lep gest Pevačica telefonom poručila Miroljubu Aranđeloviću Kemišu i Zorici Brunclik da dođu kod nje na Bukulju kako bi im predstavila Reu

Vesna Zmijanac ne može bez svog bivšeg supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša i njegove žene Zorice Brunclik, s kojima je godinama bila na ratnoj nozi. Ona insistira na njihovim redovnim susretima, pa ih je pozvala da budu njeni gosti na Bukulji kako bi upoznali njenu unuku Reu, saznaje Kurir.

- Vesna je nazvala Kemiša i rekla mu da obavezno s porodicom dođe na njeno imanje, gde bi proveli ceo dan u druženju. Kemiš i Zorica su se prijatno iznenadili njenim pozivom, ali su bez razmišljanja prihvatili i rekli da će joj se javiti prvom prilikom kad budu slobodni. Brunclikova je sve to okrenula na šalu, pa je bockala Miroljuba za bivšu ženu - otkriva naš izvor i dodaje da Vesna planira da napravi veliku gozbu za njih.

- Poznato je da je folkerka majstor u kuhinji i da niko iz njene kuće nije izašao a da se nije dobro najeo. Zato je odmah pitala bivšeg muža šta da im spremi kad budu došli. Na kraju su odlučili da je roštilj najbolje rešenje, jer će ionako biti u dvorištu, pa će napraviti piknik - kaže naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Pozvali smo Vesnu, Zoricu i Kemiša za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke. Iako je ova trojka godinama bila na ratnoj nozi, vreme je izlečilo rane, pa su sve nesporazume i nesuglasice koju su imali izgladili pre tri godine, uoči Zoričinog koncerta u Kombank areni. Od tada više ne okreću glavu kad se sretnu. Zmijančeva ima u planu da ubuduće neguje lep odnos s njima i upravo zbog toga smatra da bi trebalo da upoznaju njenu unuku, od koje se ne odvaja.

foto: Privatna Arhiva

Svima oprostila

DRUŽI SE I S BIVŠIM DEČKOM

Vesna Zmijanac zaista nema problem da oprosti ružnu prošlost. Tako se popularna pevačica druži s bivšim verenikom Željkom Rstićem, koji živi u istoj zgradi.

Vesna je postala prijateljica i sa svim njegovim bivšim, sadašnjim i budućim ženama. Ona se redovno viđa s biznismenovom prvom suprugom Marinom, ali i s njegovom budućom Marijanom. Čak s unukom Reom odlazi u njegov stan i svi zajedno piju kafu i prave ručak.

Kurir / Marija Dejanović

Foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić, Nebojša Mandić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track