ZAJEDNO ZA ĆERKIN ROĐENDAN: Lukas i Sonja napravili feštu za Viktoriju!

ŠEST GODINA

ZAJEDNO ZA ĆERKIN ROĐENDAN: Lukas i Sonja napravili feštu za Viktoriju!

Stars -

Pevač i njegova bivša žena u nedelju proslavili svojoj mezimici rođendan, na koji su došli njihovi zajednički prijatelji i kolege

Aca Lukas i njegova bivša partnerka Sonja Vuksanović proslavili su juče šesti rođendan svojoj mezimici Viktoriji u jednoj beogradskoj igraonici.

foto: Zorana Jevtić

Slavljenica je sa mamom stigla oko 11.30 sati, pola sata pre nego što je žurka zvanično počela. Viktorija se prethodno za proslavu spremala sa svojom sestrom Sofijom, koja joj je za najlepši dan izabrala preslatku haljinicu, kao u princeze! Iako su je novinari sačekali ispred igraonice, Vikica je sa Sonjom bez treme ispozirala i slala nam poljupce.

foto: Zorana Jevtić

Nešto posle 12 časova stigao je i Viktorijin najbolji drug Dušan Jakšić, inače sin voditeljke Dajane Paunović i producenta „Granda“ Žike Jakšića. Ubrzo potom pristigla je i Sonjina ćerka iz prvog braka Sofija Šašić, koja je u gepeku svog automobila imala nekoliko kesa poklonima za mlađu sestricu.

foto: Zorana Jevtić

Šestom rođendanu Viktorije Vuksanović prisustvovala je i Goca Šaulić, Šabanova supruga. Kako bi klinci na Vikinom rođendanu imali pun ugođaj, Sonja je angažovala i mađioničare, koji su sa ful opremom, između ostalih i belim golubicama, došli na parti.

foto: Zorana Jevtić

Poslednji u nizu koji je stigao bio je tata Aca Lukas. On je, kako saznajemo, otkazao poslovne obaveze kako bi s ćerkom proveo poseban dan. Lukas se brzo parkirao, nervozan zbog okupljenih medija i utrčao na žurku.

foto: Zorana Jevtić

Jelena Stuparušić

Sofijina čestitka

KOLIKO TE VOLIM, ŽIVOTE MOJ!

Sofija Šašić, Viktorijina sestra po mami Sonji, veoma je vezana za svoju mlađu seku, pa joj je rođendan čestitala javno, i to emotivnom porukom.

- Svakim danom me sve više i više oduševljavaš koliko si pametna, dobra, lepa. Ponosna sam što sam tvoja sestra, živote moj mali. Srećan ti šesti rođendan. Volim te najviše na svetu - napisala je Sofija na Instagramu.

Loše volje

PRETIO NOVINARIMA!

Osim što je kasnio na rođendansko slavlje svoje mezimice, Aca Lukas je bio i lošeg raspoloženja.

Pevač je na parking ušao munjevitom brzinom, a kada je izašao iz kola, počeo da je viče na novinare.

- Šta ste se skupili tu? Nemojte da me slikate! Ako vidim da je neko digao foto-aparat kad budem otvarao gepek, nadrljaće - urlao je pevač, a potom uz psovke ušao u igraonicu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SASTALI SE LUKAS I SONJA: Za njih je danas radostan dan, evo zašto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track