VODITELJKA PROSLAVILA 37. ROĐENDAN: Marija Kilibarda ima samo jednu, neobičnu želju!
Foto: Damir Dervišagić

VOLI DA PUTUJE

VODITELJKA PROSLAVILA 37. ROĐENDAN: Marija Kilibarda ima samo jednu, neobičnu želju!

Stars -

Voditeljka Marija Kilibarda je rođendan dočekala snimajući reklamu za televiziju za koju radi, a već ujutru bila je na treningu.

Taj dan rođendanske čestitke primala je u pauzama snimanja emisije koju vodi, nekon čega je sa društvom otišla u jedan prestonički retoran i slavila do zore.

"Proslavljam rođendan radno, evo i vama se javljam iz emisije koju radim uživo, pa grabim priliku dok su reklame. Pošto svaki dan vodim "Letnjih 150 minuta", slavlje će se odužiti na celu nedelju", kaže nam Marija, a na pitanje koji joj je najdraži poklon koji je dobila, otkriva:

"Zvučaće izlizano, ali uvek i zauvek je najvažnije od koga je poklon. Ono što obožavam je zapravo sam čin darivanja i osećaj da je neko mislio na tebe i namenio ti nešto. Ja svake godine sama sebi kupim neku sitnicu i pretrpam stan cvećem", priznaje atraktivna voditeljka.

Najbolje kolege na svetu imam ???????????????

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on

Budući da su joj bliski saradnici pripremili rođendansko iznenađenje tako što su joj u studio doveli pevača Dženana Lončarevića da joj otpeva omiljene pesme, Radmanovićeva je veselo počela višednevno slavlje.

"Bilo je nekoliko iznenađenja. Moji bliski ljudi su uvek kretivni i puni iznenađenja, tako da se uvek radujem", kaže Mara.

Poznata kao veliki ljubitelj putovanja Marija je i za ovaj rođendan uz svećice poželela da u ovoj godini poseti neke nove destinacije:

"Znate da ja obožavam da putujem i istinska želja mi je da posetim Gvatemalu". Na našu konstataciju da su Device vrlo emotivne, ali da to ne pokazuju, voditeljka kaže.

"Pokazujem ih i te kako. Izgovaram, a bogami i pokazujem. Život je prekratak da bismo bili sebični u deljenju ljubavi ako je već nosimo u srcu", završava Marija.

❤??

A post shared by marija radmanovic (@kilimara) on

(Kurir.rs/Blic, Foto:Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) ODJEKIVAO SAVA CENTAR: Marija Kilibarda dobacivala Aleksandri Radović na koncertu! Evo šta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track