ABRONOŠA: Prsata se navukla na kokain!

Usred srede

ABRONOŠA: Prsata se navukla na kokain!

Stars -

Zdravo, drage moje Abronoše. U ponedeljak sam se vratila s odmora puna tračeva, jer sam uz šum mora i belo vino svašta uspela da izvučem od svojih ptičica, koje su jedva čekale da mi cvrkuću nove priče.

Ovu sredu ću početi besedom o jednoj atraktivnoj glumici, koja je promenila mnogo muškaraca, ali nijedan nije želeo da se skrasi pored nje. Zato ćemo je zvati Udavača. E pa ta Udavača i dalje pati za kolegom režiserom Crnim. Dok je bila mlađa, kolega ju je redovno trošio, jer on troši samo najnovije modele, a ona je zahvaljujući tome dobijala uloge koje su je lansirale u sam glumački vrh. Udavača je tada uživala, trošila njegove parice, ali nije slutila da će sve to proći kad uđe u četvrtu deceniju. Crni ju je, čim joj je istekao rok trajanja, zamenio mlađom koleginicom.

Mislim, ajde što joj je našao zamenu, ali nju boli što joj se uopšte ne javlja i što je ignoriše i poslovno. I sad je rešila da mu se osveti, pa bez blama otkriva njihove pikanterije iz kreveta. Pogađate, priča kako je bio užasno loš u seksu jer mu je ponos manji od makovog zrna.

Crni se, kako čujem, ne obazire na njene zlurade komentare. Kada čuje šta njegova bivša priča po gradskim lokalima, samo se nasmeje i kaže da je njemu bilo super s njom. Uvek je bio džentlmen.

Druga priča tiče se jedne pevačice, zvaćemo je Prsata. Ona stalno potencira kako ima mnogo posla i dobro zarađuje, a u stvari nema ni za kafu. Pre nekoliko nedelja, Prsata je bila u kafiću u centru grada i verovali ili ne, zvala je moju koleginicu da svrati kako bi joj pozajmila 500 dinara da plati piće.

A na šta troši pare? Na drogu! Prsata obožava da se udara po nosu i na beli prah daje svu lovu koju zaradi. Pre nekih godinu dana kukala je mojoj koleginici, ovoj što joj je platila piće, da je diler juri za pare jer mu je dugovala ozbiljnu kintu. Srećom, tada je imala angažman u jednom šou-programu pa mu je sve vratila! Ali od tada je među dilerima obeležena kao neko ko ne plaća redovno, pa joj više ne daju na crtu. Plati pa se klati, čuj mene, šmrči!

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće nedelje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track