(FOTO) JOVANA JOKSIMOVIĆ BLISTA: Uživa u trudnoći i ne propušta Željkov koncert!
Foto: Promo, Printskrin/Instagram

SREĆNA TRUDNICA

(FOTO) JOVANA JOKSIMOVIĆ BLISTA: Uživa u trudnoći i ne propušta Željkov koncert!

Stars -

Jovana Joksimović uživa u poslednjim danima trudnoće, a da joj stomak i velike vrućine nimalo ne smetaju, pokazala je kada je prošle nedelje otišla na Željkov koncert!

foto: Printskrin/Instagram

Naime, Joksimović je pre nekoliko dana pevao na otvaranju supermarketa u Beogradu, a Jovana je odlučila da se zabavi i podrži supruga. Iako je uglavnom sedela, videlo se da je odlično raspoložena.

Pevala je pesme svog muža, smejala se s kumovima i prijateljima. I oni su bili toliko oduševljeni što su s njom, pa je kuma Jovaninu fotku odmah objavila na Instagramu. Iako smo voditeljku slikali početkom avgusta, tokom ove četiri nedelje stomak joj je baš porastao! Na sebi je imala elegantnu, ali udobnu haljinu, a kada je obuća u pitanju, lepa trudnica se odlučila za japanke.

foto: Printskrin/Instagram

Porodica Joksimović u septembru očekuju prinovu, i to duplu, a roditelji još nisu odabrali imena za bebe.

- Divno sam se osećala sve vreme trudnoće, a sada mi već neke dnevne aktivnosti postaju malo teže. Trudim se da se odmaram što više i mirujem. I mi i Kosta (sin) jedva čekamo bebe i ostalo nam je još malo do tog novog divnog trenutka u našim životima - izjavila je Jovana za Kurir.

J. C. S.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track