KO BI OVO IZDRŽAO? Mirka Vasiljević: Nakon 8 godina braka moj život sa Vujadinom sada izgleda ovako!
Foto: Marina Lopičić

OTKRIVA

KO BI OVO IZDRŽAO? Mirka Vasiljević: Nakon 8 godina braka moj život sa Vujadinom sada izgleda ovako!

Stars -

Glumica Mirka Vasiljević koja sa fudbalerom Vujadinom Savićem ima troje dece očekuje da će pravi bračni život sa njim imati tek kada oboje odu u penziju i ne budu imali obaveze.

Popularna glumica otkriva kako izgleda zajednički život u Srbiji sa suprugom Vujadinom, koji se nedavno vratio u fudbalski klub Crvena zvezda. Nakon nekoliko godina Vujadinovog boravka u inostranstvu, Mirka kaže da su joj posete suprugu postale navika i deo rutine, ali i da njegov povratak ne znači da više vremena provode zajedno.

- Za osam godina, koliko smo zajedno, on je sve vreme bio u inostranstvu. U onom momentu kada je Vujadin potpisao za Crvenu Zvezdu, nisam to shvatila kao njegovu konačnu selidbu u Beograd jer naravno da postoji mogućnost da se to promeni već u sledećem prelaznom roku. Njegov dolazak u tim crveno-belih nije u meni budio osećaj da ćemo sada konstantno biti zajedno jer navika je čudo. Za sve ove godine prosto sam navikla da je uvek u inostranstvu i da idem kod njega - kaže Mirka i otkriva da još ne veruje da je on sada stacioniran u njihovom domu.

foto: Nebojša Mandić

- Sve čekam da ga spakujem i otpratim na aerodrom. Meni je celo leto poprilično radno jer imam dosta predstava na raznim letnjim kulturnim scenama kako u Beogradu tako i van Beograda, pa se ponovo ne viđamo.

Mirka kaže da je supruga više viđala dok je bio van Srbije nego sada.

- Imam osećaj da smo više vremena provodili zajedno u inostranstvu. Drugačije je kada ja imam mesec dana pauze na poslu pa otputujem kod njega. Tada se trudite da što više vremena provedete zajedno. Ovako on zna da sam ja u Beogradu, pa dok završi on svoje obaveze, ja svoje, još i oko dece i njihovih prohteva, zaboravimo na nas dvoje. Neka u ovim godinama imamo dosta posla, to je dobro jer možemo da priuštimo sebi neki korektan život i stvorimo budućnost za našu decu. Ima vremena za Vujadina i mene, provodićemo više vremena zajedno kada odemo u penziju - kaže Mirka.

Kurir.rs/blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Vujadin Savić nasmejao obožavaoce: Pogledajte kako Mirka Vasiljević igra kolo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track