LJUBI KRENULO POSLE RAZVODA SA NATOM: Okružio se luksuzom, a tu je i Marijana Mateus
Foto: Damir Dervišagić, Privatna Arhiva

Snašao se

LJUBI KRENULO POSLE RAZVODA SA NATOM: Okružio se luksuzom, a tu je i Marijana Mateus

Stars -

Jovanović se pre nekoliko nedelja preselio u stan koji se nalazi u zgradi na Novom Beogradu gde mu je prva komšinica poznata dizajnerka

Bivši suprug Nataše Bekvalac Ljuba Jovanović pre nekoliko nedelja uselio se u novi stan u zgradi gde mu je prva komšinica Marijana Mateus, saznaje Kurir.

Bivši rukometaš je posle razvoda od pevačice neko vreme živeo u hotelu u centru Beograda koji je u vlasništvu njegovog prijatelja. Ali izgleda da mu je takav način života dosadio, pa je rešio da se skući. Odabrao je luksuznu zgradu na Novom Beogradu, u blizini Kombank arene, gde živi dosta poznatih ličnosti, između ostalih i dizajnerka.

Neobavešten

- Ljuba nije imao pojma da Marijana ima stan u toj zgradi i da u njemu povremeno boravi. Tek pre nekoliko dana je saznao. Bilo mu je čudno što su počele da kruže priče da se tajno sastaju u njenom stanu i da je danima viđan kako izlazi iz njene zgrade. Raspitao se i saznao da su prve komšije. Očigledno su ga ljudi videli kako izlazi iz zgrade, a nisu znali da se on tu doselio. Što se tiče Marijane, mislim da se njih dvoje nisu nijednom sreli. Koliko znam, oni se i ne poznaju. Nikad se u životu nisu videli - rekao je izvor blizak Jovanoviću za Kurir.

Pronašao mir

Direktor „Pionirskog grada“ pronašao je mir na Novom Beogradu i ne planira da uskoro menja lokaciju. Pozvali smo Jovanovića i Mateusovu za komentar, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

foto: Profimedia, Marina Lopičić

Skup poznatih

OD ČEDE DO ANE

Osim Marijane Mateus, u istoj zgradi u kojoj Ljuba Jovanović odskora stanuje već nekoliko godina stan ima i Novakova majka Dijana. Nekretninu poseduje i političar Čeda Jovanović, a takođe i teniserka Ana Ivanović. Zgrada ima privatno obezbeđenje i važi za jednu od najluksuznijih u tom delu grada.

Kurir / I.E.

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva, Profimedia, Marina Lopičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kurir TV: Najveće estradno - sportske ljubavi u poslednjih 10 godina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track