TIJANA AJFON UHAPŠENA NAKON ŠTO JE UDARILA POLICAJKU: Evo šta joj se desilo u zatvoru!
Foto: Printskrin

IZAŠLA NA SLOBODU

TIJANA AJFON UHAPŠENA NAKON ŠTO JE UDARILA POLICAJKU: Evo šta joj se desilo u zatvoru!

Stars -

Nakon što je uhapšena zbog sukoba sa policajkom, Tijana Ajfon je posle 24 sata puštena iz pritvora. Ona je objasnila kako je došlo do incidenta na Novom Beogradu.

"Izašla sam, ma, sve je super. Tačno je da sam udarila policajku... Ja sam se svađala sa drugaricom, a ona je prišla u civilu da me smiruje... Da mi nije prišla, nas dve bismo se razišle, svaka bi otišla na svoju stranu i ništa se ne bi desilo", rekla je Tijana i opisala šta se potom događalo.

"Bila sam u pritvoru na Novom Beogradu, ne možeš ni da shvatiš koliko je prljavo, ali su meni donosili hranu i vodu. Ja sam lepo uzela tu vodu, oprala daske, i naspavala se samo tako! (smeh) Ništa strašno, kao izolacija u "Parovima" ispričala je Ajfonka, koja je na pitanje kako su reagovali njeni roditelji, odgovorila:

"Moja drugarica se čula sa mamom, rekla joj je da je sve u redu i šta se desilo. Ja sam je zvala kada sam izašla. Šta sad, nisam ukrala, nisam se drogirala, nisam spavala ni sa kim na ulici... Što kaže moj tata, jeb.š čoveka koji bar jednom nije bio u zatvoru".

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Printscreen, Dragan Kadić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track