IVANA SELAKOV SLAVILA CELU NOĆ: Pijem na eks!
Foto: Damir Dervišagić

Veselo

IVANA SELAKOV SLAVILA CELU NOĆ: Pijem na eks!

Stars -

Ivana Selakov nazdravljala rakijom na promociji dueta s Mirzom Selimovićem „Da se opet rodim“

Ivana Selakov pije na eks! Pevačica je i više nego zadovoljna novim duetom, zbog čega je celo veče slavila i cirkala!

Kraljica dueta obradila je pesmu Sinana Sakića „Da se opet rodim“, koju je otpevala sa pobednikom „Zvezda Granda“ Mirzom Selimovićem. Promociju je organizovala u sredu na jednom prestoničkom splavu, gde je okupila kolege i prijatelje. Ivana je prva, ruku pod ruku sa svojim izabranikom Peđom, stigla na splav, a nakon što su počeli da pristižu gosti, pevačica je koristila priliku da sa svakim nazdravi.

Ona je najpre pila koktel s Mirzom, a nakon što su zvanice pogledale spot i oduševljeno skandirale, Ivana je od sreće nastavila da pije. Samo što je sa koktela prešla na domaću rakiju! U roku od deset minuta Selakovljeva je nategla nekoliko čašica ovog pića, a njen dobar prijatelj je to video kao odličnu priliku da je zadirkuje, pa joj je rekao da bi bolje bilo da je od Sinana obradila pesmu „Pijem na eks“.

foto: Damir Dervišagić

Pevačica je nakon toga morala malo i da iskulira, jer ju je rakijica drmnula, a pošto je na tom splavu nakon promocije imala i nastup, prešla je na kiselu vodu.

Turneja

MIRZA U AMERICI BEZ DEVOJKE

Mirza Selimović je prezadovoljan što je Ivana izabrala baš njega za ovaj duet, naročito pošto uskoro ide na veliku turneju u Ameriku, gde će moći da promoviše pesmu.

- Imponuje mi što je Ivana odabrala da sa mnom snimi pesmu, naročito jer nam se poklapaju senzibiliteti - rekao nam je Mirza, a na pitanje kako će izdržati bez devojke, kaže da ga posao spasava.

- Poželimo se jedno drugoga. Sledeći put ću je povesti sa sobom na turneju - priča on.

Kurir / J. C. S. Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track