LUKAS SE VRATIO I SLOBODNO ŠETA AERODROMOM: Niko od nadležnih ga nije zaustavio zbog prebijanja žene!
Foto: Nebojša Mandić, Dragana Udovičić

NIKO NE REAGUJE

LUKAS SE VRATIO I SLOBODNO ŠETA AERODROMOM: Niko od nadležnih ga nije zaustavio zbog prebijanja žene!

Stars -

Pevač Aca Lukas sinoć je prebio svoju bivšu suprugu Sonju Vuksanović, koja je protiv njega podigla optužbu.

Nakon incidenta, Sonja je završila u Urgentnom centru i policiji, a Aca se okrenuo i otputovao za Cirih, gde je imao zakazan nastup.

Pevač se danas vratio, a po sletanju na aerodrom u Beogradu se slobodno kretao, te ga niko od nadležnih organa nije zaustavio, kako bi ga ispitao povodom Sonjine prijave o nasilju.

Acu su na aerodromu sačekali brojni novinari, a novinarka Kurira našla se na njegovoj meti. Pevač joj je uputio niz uvreda, povodom istinitog izveštavanja o porodičnom nasilju.

foto: Nebojša Mandić

Podsetimo, Sonja je Lukasa prijavila da joj je upao u kuću, počeo da lomi stvari, a onda počeo da je bije. Od siline udaraca Sonji je pozlilo i završila je u bolnici. Nakon što ju je pretukao, Lukas je pobegao na aerodorom. Ovo nije prvi put da između njih dvoje dolazi do problema. Ovaj par je i u braku imao žustre rasprave, pa je tako folker urlao na Sonju i iskaljivao bes, nakon čega bi ona odlazila iz kuće dok se on ne smiri.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POSLUŠAJTE KAKO SE LUKAS BRANI Vuksanović: Već sam dobio policijski izveštaj: Modrice na kolenu je dobila od nečega drugog!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja