PROZVALI SU JE ŠABANOVOM LJUBAVNICOM: Pevačica konačno otkrila istinu o njihovom odnosu, pa otkrila čime je častila pevača
Foto: Printskrin Youtube

PROGOVORILA I O GOCI ŠAULIĆ

PROZVALI SU JE ŠABANOVOM LJUBAVNICOM: Pevačica konačno otkrila istinu o njihovom odnosu, pa otkrila čime je častila pevača

Stars -

Zvezda Granda Tea Tairović koja je snimila duet sa Šabanom Šaulićem, pa su ih zatim povezivali i kao ljubavnike, konačno je otkrila pravu istinu.

Naime, Tea se sve vreme trudi da dokaže da je sa Šabanom u isključivo poslovno-prijateljskom odnosu.

"Pesma je više nego odlična, i Šaban da smatra da pesma nije dobra, da ja ne vredim, ne bi sebe na taj način kompromitovao. Kockice su se stvarno poklopile i pesma je za kratko vreme postala hit. Jako sam ponosna".

Tea kaže da njih dvoje zajedno nastupaju i da su to omenti za pamćenje.

"Mi vrlo često zajedno nastupamo. Toliko mi je neverovatno i dalje da smo snimili duet i da nastupamo zajedno, da ja kažem da sam njegova predgrupa. Velika je čast stati sa njim na binu, osetiti tu energiju kojom on zrači, kojom pleni, kako ljudi vrište kad se on pojavi... To stvarno treba doživeti."

foto: Printskrin Youtube

Kako se šuškalo da zbog bliskosti sa Šabanom nije u dobrim odnosima sa njegovom ženom Gocom, Tea otkriva.

"Ne, ja nikada Šabanovu suprugu nisam upoznala i nemam niti dobro, niti loše mišljenje o njoj, jer ženu nisam upoznala", rekla je pevačica.

Mlada Zvezda Granda otkrila je i da je kralju narodne muzike nedavno kupila poklon.

"Kupila sam mu poklon za, eto, tu našu saradnju. Kupila sam mu jednu plabvu košulju i mislim da mu se nije svidela. Nije hteo da je obuče. Sama sam odabrala, mnogo volim plave košulje", objansila je Tea dodavši da očekuje da će je Šaban pozvati na proslavu svog rođendana koja je uskoro, te da će konačno upoznati i njegovu ženu.

foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track