TAMARA ODBILA DEČKA: Neću, bre, da budem gospođa Makarona!
Foto: Privatna Arhiva

Starletu zaprosio biznismen, ona mu rekla „ne“

TAMARA ODBILA DEČKA: Neću, bre, da budem gospođa Makarona!

Stars -

Ona se oduševila i delovalo je kao da je pristala. Uzela je prsten, ali biznismenu je poručila da nema nameru da se udaje

Tamaru Đurić zaprosio je dugogodišnji dečko Dejan Palić Makarona! Biznismen je na jednoj proslavi u Makedoniji pitao starletu da mu bude žena, a ona mu je pred svima rekla - ne!

- Makarona je dugo planirao da zaprosi Tamaru. Kupio joj je prsten s dijamantom, koji je stalno nosio i strpljivo čekao pravi trenutak. On se dogodio prošle nedelje, na zabavi kod njihovog prijatelja u Makedoniji. Makarona je poručio pesmu Šabana Šaulića „Ti, kraljice moga srca“, izvadio kutijicu s prstenom i zaprosio Tamaru. Ona se oduševila i delovalo je kao da je pristala. Uzela je prsten, ali biznismenu je poručila da nema nameru da se udaje! - priča izvor koji se zadesio na licu mesta.

Pozvali smo Tamaru, koja je objasnila zašto ne želi da bude gospođa Makarona:

- Deki i ja smo se sreli kod zajedničkih prijatelja na zabavi i, naravno, bili smo za istim stolom. Počela je pesma s takvim tekstom da muškarac stavlja ženi prsten na ruku ili tako nešto. Tada mi je Dejan dao prsten. Pesma mu je dala ideju da se našali, bar sam ja to tako doživela.

Kurir / Lj. S.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TAMARA ĐURIĆ POTPUNO GOLA: Novopečenoj pevačici predlažu da snimi PORNIĆ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track