ABRONOŠA: Snalažljiva tajno abortirala

Usred srede

ABRONOŠA: Snalažljiva tajno abortirala

Stars -

Pozdrav, drage moje! Evo, počeo je septembar i naše zvezde se polako vraćaju s letovanja preplanule i pune avantura. A ja sam tu da vam ih prepričam.

Prva priča tiče se jedne pevačice, zvaćemo je Snalažljiva jer se za svoje parče estradnog neba vrlo brzo snašla! Elem, ona je već dugo u vezi sa jednim imućnim muškarcem, Naivkom, koga „voli“, ali i vara na svakom koraku.

Nedavno je Snalažljiva imala veliku turneju, a kako dečko nije bio s njom, iskoristila je priliku da dodatno zaradi. Znate kako to ide. Na nastupu upozna nekog moćnog biznismena, ode u krevet s njim i onda uzme keš. Ipak, izgleda da joj se tokom aprilske turneje omaklo sa jednim tipom koji joj se mnogo svideo. Ona je nastavila da se viđa s dotičnim, a u junu je saznala da je trudna.

Plačljivim i uplašenim glasom nazvala je svog menadžera i ispričala mu šta je uradila. Znajući da će, ukoliko Naivko sazna za ovo, nastati haos, pevačica je molila menadžera da joj sredi neku privatnu kliniku, po mogućstvu u inostranstvu, kako bi otišla na abortus. On je to i uradio. Dva dana nakon intervencije se odmarala, a posle toga je nastavila da održava koncerte i da se pravi kao da se ništa nije desilo.

Sada nam ponovo prodaje priču kako je srećna i zaljubljena u svog izabranika, a samo ona, menadžer, medicinska sestra iz te klinike koja je poreklom Srpkinja, a usput i moja poznanica, i ja znamo tajnu.

Druga priča je vezana za starletu po imenu Buntovnica, koja preti da uskoro postane makro. Ona je u svom poslu prostituisanja mnogo napredovala i stupila u kontakt s pravim ljudima pa je počela da bira klijente za sebe, a nabacuje ih i drugima. Kad je to čula njena dobra drugarica, odlepila je od ljubomore i pokušala da smesti Buntovnici. Malo je reći da je starleta poludela kad je saznala za to, ali je igru odigrala pametno. Ona je svoju koleginicu pozvala na kafu kod sebe, a kad je mučenica stigla, dobila je batine.

I to kakve! Najpre ju je Buntovnica udarala po glavi i čupala za kosu, da bi je nakon toga vezala za fotelju i ošišala skoro na ćelavo. Starleta je onda fotkala svoju bivšu drugaricu i sliku poslala svim koleginicama kako bi znale da s njom nije pametno zezati se.

To bi bilo to, drage moje. Čitamo se i sledeće nedelje.

foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track