DOBIO NEOČEKIVANU PODRŠKU: Zoran nije ubio Jelenu Marjanović!
Foto: Dragana Udovičić

STIGLA MU POTVRDA

DOBIO NEOČEKIVANU PODRŠKU: Zoran nije ubio Jelenu Marjanović!

Stars -

Zoranu Marjanoviću, suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović, stigla je neočekivana podrška na dan kada ulazi u rijaliti.

Rada Matić, koja je postala poznata kada je "razotkrila" Zorana Marjanovića nakon ubistva njegove supruge, pevačice Jelene Marjanović, odlučila je da zakopa sa njim ratne sekire i otvoreno ga podržala pred ulazak u rijaliti "Zadruga".

Rada je na svom Fejsbuk profilu postavila status u kojem navodi da učesnici rijalitija nemaju prostora za brigu jer "ubica nije među njima".

"Da ga ipak podržim i poželim pobedu, a ostali učesnici nek spavaju mirno, ubica nije među njima, Zoran nije ubio Jelenu! Ako ja smem (a smem) da ga vidim a da me ne ubije i čak ne bude ni ljut, znači da Zoran ne može da ubije i nije ubica! Verovali ili ne - nije. Napred Zoki", napisala je Rada na svom Fejsbuku.

"Pomirili smo se. Želim mu svu sreću u rijalitiju", rekla nam je Rada.

Podsetimo, Rada Matić dospela je u žižu javnosti u Srbiji kada je obelodanila prepisku sa suprugom ubijene pevačice Granda Jelene Marjanović, koju je predala i srpskom MUP-u kako bi pomogla u istrazi ubistva.

foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/Alo, Foto:Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track