GOCA BOŽINOVSKA SE TAJNO SASTAJE S BIVŠIM DEČKOM: Povremeno se kreš.m sa Žapcem!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Stars kombinacija

GOCA BOŽINOVSKA SE TAJNO SASTAJE S BIVŠIM DEČKOM: Povremeno se kreš.m sa Žapcem!

Stars -

Goca kaže da je s Nebojšom Tubićem posle raskida ostala u korektnim odnosima i da je redovno posećuje kod nje u Surčinu

Goca Božinovska priznaje da nikad neće obnoviti vezu s bivšim dečkom Nebojšom Tubićem Žapcem. Međutim, kad joj se povremeno javi potreba za seksom, ona se prvo obrati njemu.

- Mi smo ostali u dobrim odnosima. Čujemo se s vremena na vreme, uvek je tu za mene, kao i ja za njega. Imamo finu komunikaciju. Ne bih se mirila s njim, trudim se da se ne vraćam na staro. Dugo smo bili zajedno, svašta smo preživeli i stavljena je tačka na to. Iskreno, trenutno zbog majčine bolesti nemam želju ni za čim, preokupirana sam njom i nemam vremena za svoj život. Ne žalim zbog toga, majka je svetinja. Nebojša me obilazi s vremena na vreme. Kresnemo se nekad i tako... (smeh) Šalim se malo - otkriva Goca.

Novi dečko na vidiku

S obzirom na to da se Božinovska odlično razume u numerologiju, ona je sebe u sledećoj godini videla srećnu i ponovo zaljubljenu.

- Brojevi kažu - valjda sledećeg leta, ako bog da. Videćemo. I ja bih volela da nađem nekog i da uživam. Zbog situacije u kojoj sam trenutno bukvalno ne izlazim iz kuće, pa i nemam gde da sretnem srodnu dušu. Ali kad odem na more, pa se malo opustim, mora da doleti neko ko će mi odgovarati u svakom smislu - rekla je pevačica.

Duga veza

Podsetimo, Goca i Žabac imali su turbulentnu vezu oko desetak godina. Više puta su raskidali, pa se onda mirili. Nikad nisu živeli zajedno jer je najčešće biznismen iz Novog Sada dolazio kod pevačice u Surčin. Njeno troje dece Jelena, Zorana i Mirko ga obožavaju, kao i on njih, i uvek ih je gledao kao svoju decu. Goca mu je u raznim situacijama bila najveća podrška, a posebno kad su mu 2012. godine pucali u glavu.

foto: Dragan Kadić

Marija Dejanović

foto: Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PONOVO SEKIRA MAMA GOCU: Mirko Šijan skočio u Savu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track