Najnovije vesti

NATAŠA BEKVALAC O RODITELJSTVU: Zbog grešaka mojih roditelja sam postala ovakva majka!
Foto: Stefan Jokić

ISKRENA

NATAŠA BEKVALAC O RODITELJSTVU: Zbog grešaka mojih roditelja sam postala ovakva majka!

Stars

Poznata pevačica je nedavno obradovala domaću javnost vešću da će se drugi put ostvariti kao majka.

Kako je ispunjena njena želja da dobije još jednu ćerku, Nataša oseća veliko olakšanje jer je, kako sama kaže, navikla da je okružena devojčicama, jer joj je Hanino odrastanje predstavljalo najlepši period u njenom životu.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

- Ja sam odrasla u strašno patrijahalnoj porodici. I dan danas ne smem da kažem neke stvari pred majkom, a ne daj Bože da opsujem. Znam da to ljudi ne mogu da povežu sa mnom jer sam ja uvek bila jako slobodna. Ali znajući kakve roditelje imam, a naročito kakav je bio otac, koji je bio prestrog, a umeo je ponekad i da bude grub prema nama, moja sestra kaže da oni nisu bili takvi mi danas ne bismo bile ovakve i ja se slažem sa tim. Ali to je kod osobe kao što sam ja stvaralo neke čepove i nisam mogla sve da kažem niti sve da pitam. Prosto sam znala da ako je pitam određene stvari da će mi ona odgovoriti: "Kako te nije sramota?" - ispričala je jednom prilikom Nataša u emisiji "Iz profila".

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Zbog odnosa sa svojim roditeljima, ovakav stav je formirala prema Hani.

- Ja sam drugačija prema Hani. Ne postoji ništa što je sramota i ne postoji ništa što je sramota pitati. Svako je radio najbolje što je mogao i davao svoj maksimum. Moja mama je odrastala u još patrijahalnijoj porodici, gde se mnogo manje pričalo o svemu i ona je izašla u fenomenalnu osobu iz kakve je zatvorene porodice izašla - navela je Nataša, koja je preživela pravu traumu zbog majke tokom detinjstva.

Kurir.rs, Foto: Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Hana pripremila iznenađenje za Natašu

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...