DARA BUBAMARA SE POHVALILA UMEĆEM: U seksu ispunjavam sve želje!
Foto: Aleksandar Jovanović

Zna znanje

DARA BUBAMARA SE POHVALILA UMEĆEM: U seksu ispunjavam sve želje!

Stars -

Pevačica kaže da je slobodna i perverzna u krevetu jer voli da zadovolji svog partnera

Dara Bubamara priznaje da za nju nema tabua i da u seksu radi sve, samo da zadovolji svog partnera. Ona je spremna da mu ispuni svaku želju kako bi bio srećan. Zato, šta god da joj zatraži, ona to i ispuni.

Kakva je u krevetu, pevačica se pohvalila Kuriru.

- One malo bezobraznije slike što objavljujem na društvenim mrežama nisu ništa kakva sam inače. Mnogo sam slobodna i perverzna (smeh). Drago mi je što moja ljubav uživa u meni kakva sam zaista. Među nama nema ljubomore, nema ničega, sigurni smo u sebe, ne opterećujemo se. Briga nas šta drugi komentarišu, radimo onako kako želimo, samo da budemo srećni. Tako je i u seksu, radim bukvalno sve, samo da moj frajer bude zadovoljan. Bitno mi je da je njemu lepo. Toliko uživamo u ljubavi da me boli uvo za sve - otkriva folkerka za Kurir i dodaje da njena veza najbolje funkcioniše kad je u tajnosti.

- Privatnost treba držati samo za sebe. Zasad dobro prikrivam svoj ljubavni život, a nadam se da će tako i ostati. Ne treba baš sve iznositi u javnost. Neke stvari ipak treba sačuvati, radi sopstvene sreće i mira - rekla je pevačica, koja uživa nakon što se prošle godine rastala od supruga Milana Kesića, s kojim ima sina Kostu.

Inače, njih dvoje su još uvek u braku, a razvešće se sledeće godine, nakon što Dara dobije francuske papire.

Marija Dejanović

Problem

DARI UGAŠEN INSTAGRAM ZBOG SEKSI SLIKA

Dari Bubamari ugašen je Instagram jer su neki korisnici prijavili njen profil zbog fotografija koje nisu prikladne za tu društvenu mrežu. Međutim, Dara kaže kako joj to smeštaju ljubomorni ljudi.

- Osobe koje su očigledno ljubomorne što imam više od 300.000 pratilaca slali su zahtev da kačim sadržaj koji nije prikladan za društvene mreže. Grupa mukica se skupila i kliktala kao blesava da me blokira, ali mogu samo da im poručim da će mi za nekoliko dana vratiti nalog pošto sam poslala podatke administratorima. Kao što je poznato, nikada do sada nisam postavljala fotografije promiskuitetnog sadržaja jer nisam takav tip. Zli ljudi hoće da mi napakoste - rekla je Dara.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

OBOŽAVATELJI JE NAZVALI SRPSKOM PAMELOM: Dara Bubamara stavila BUJNE GRUDI u prvi plan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track