Najnovije vesti

(FOTO) BRANKA BLEK ROUZ OTKRILA BOLNU PROŠLOST: Zbog sina je počela da se bavi striptizom, a evo kako on izgleda!
Foto: Printskrin

BRIŽNA MAJKA

(FOTO) BRANKA BLEK ROUZ OTKRILA BOLNU PROŠLOST: Zbog sina je počela da se bavi striptizom, a evo kako on izgleda!

Stars

Branka Milijančević, poznatija kao Branka Blek Rouz, koja je trenutno učesnica rijalitija "Zadruga", majka je dvojice sinova Vladimira(25) i Aleksandra (20).

Ona je pred ulazak u rijaliti otkrila da je zbog sina počela da se bavi striptizom, ali i da je jednog dečaka tukla jer joj je dirao mlađeg sina.

 

"Mog mlađeg sina je jedan dečko maltretirao u školi. To je trajalo tri meseca iživljavanje nad njim. Ja sam ponešena tim majčinskim intinktom posle mnogo teških situacija otišla u školu na njegov poziv, povukla tog dečka za uvo i opalila mu šamar. Nije trebalo to da uradim, jer se na nasilje ne odgovara nasiljem,. ali mislim da svi roditelji shvataju taj moj postupak. Majka kad hoće da zaštiti dete tu nema granica", rekla je Branka, a onda otkrila i svoju tešku prošlost.

foto: Printskrin

"Moja dva sina su za mene sve u životu. Oni su otiv i podstrek za sve. Ja sam ovim poslom počela da se bavim kada su bili mali i to zato što sma htela da im omogućim lepši život. Mnogo su bili teški dani. Nisam imala para svom detetu ni čkoladnu bananicu da kupim. Radila sam i po pekarama, i mesarama, i na tezgama po velikom minusu. Ne stidim se nijednog posla, pošteno treba raditi i zaraditi. Jednog dana bog me pogledao i počela sam da se bavim ovim poslom", ispričala je.

 

Ona je danas vlasnica nekoliko striptiz klubova u Beogradu.

foto: Printskrin

Evo kako izgleda njen mlađi sin Aleksandar Arsenović.

On je prošle godine završio privatnu srednju školu sa odličnim uspehom, čime se ponosna mama pohvalila na društvnenim mrežama.

Reklo bi se, po njihovim zajedničkim fotografijama, da Branka i Aleksandar gaje jedna drugarski odnos, te stoga vole zajedno da idu u noćni provod, da putuju, ali i da se opuste uz pokoje alkoholno piće.

(Kurir.rs/Puls)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...