BOSANAC I MARIJA ZAPOČELI RAT: Tražio da je Saša izbaci iz žirija, a evo kako mu je ona odgovorila! Direktor Granda u šoku!
Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić, Dragan Kadić

NI ONA MU NIJE OSTALA DUŽNA

BOSANAC I MARIJA ZAPOČELI RAT: Tražio da je Saša izbaci iz žirija, a evo kako mu je ona odgovorila! Direktor Granda u šoku!

Stars -

Dragan Stojković Bosanac ozbiljno je shvatio svađu između Marije Šerifović i njegove ćerke Džidže, pa je u sve to upleo i Sašu Popovića. Bosanac čak sad zahteva da Popović iz žirija Zvezda Granda izbaci Mariju.

"Bosanac je besan na nju jer je na društvenim mrežama brutalno izvređala njegovu ćerku Džidžu, pa koristi svoje dugogodišnje prijateljstvo sa Sašom da se preko njega reši Šerifovićke. Bosanac misli da je ona ugrozila karijeru njegove ćerke jer je protiv nje objavila status na instagramu. Marija ima oko pola miliona fanova koji je prate i neka se samo četvrtina okrene protiv Džidže, ova ga je ugasila", objašnja naš izvor i dodaje:

"Saša je ostao zgranut i objasnio je Draganu da preko njegovih leđa ne može da pegla tu situaciju. Takođe, rekao je da svi članovi žirija ostaju i u novoj sezoni jer tim koji pobeđuje ne treba menjati, svidelo se to nekome ili ne".

foto: Damir Dervišagić

To znači da će Bosanac sam morati da postavi Mariju tamo gde misli da joj je mesto.

Međutim, Marija je večeras objavila fotografiju sa slavlja Jeleninih ćerkića, pa opisom uz fotografiju potvrdila da se saradnja nastavlja, te da i dalje ostaje u žiriju ovog muzičkog šou programa.

foto: Printskrin Instagram

(Kurir.rs/Svet)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja